INTREBARI FRECVENTE

DESPRE VANISH

Cum folosesc Vanish?

Fiecare produs contine instructiuni clare de utilizare. Va rugam sa consultati paginile noastre dedicate produselor de pe site sau informatiile prevazute in partea din spate a ambalajului pentru instructiuni.

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

De unde pot cumpara Vanish?

Produsele Vanish sunt comercializate in toata reteaua de magazine de tip hypermarket, supermarket, intr-o vasta retea de magazine de proximitate/traditionale mici si mijlocii, cat si pe internet (www.eMAG.ro).

DESPRE SOLUTIILE DE CURATARE A COVOARELOR SI MATERIALELOR PENTRU DECORATIUNI INTERIOARE

Pot folosi Vanish pentru covoare si tapiterii pe toate suprafetele?

Produsele Vanish pentru covoare si tapiterii nu sunt adecvate pentru a fi utilizate pe materiale din catifea, brocart sau materiale care nu se preteaza pentru curatare pe baza de apa.  Va rugam sa consultati paginile noastre dedicate produselor.

DESPRE ADITIVII DIN VANISH

Pot inlocui detergentul folosit cu produsele Vanish?

Nu. Trebuie sa continuati sa folositi detergentul dumneavoastra obisnuit. Produsele Vanish au fost create pentru a fi folosite impreuna cu detergentul dumneavoastra, nu pentru a-l inlocui.

Pot indeparta petele de pe lana sau matase cu ajutorul Vanish?

Gama noastra Vanish Lichid poate fi folosita atat pentru produsele din lana, cat si pentru cele din matase. Urmati intotdeauna instructiunile de spalare corespunzatoare articolelor dumneavoastra de imbracaminte. Pentru informatii detaliate va rugam sa consultati paginile noastre dedicate produselor.

Vor afecta aceste produse culoarea rufelor mele?

Puteti folosi Vanish pentru hainele dumneavoastra in deplina siguranta, neexistand riscul decolorarii culorilor cat timp instructiunile de pe ambalaj sunt respectate. Totusi, in cazul in care aveti indoieli cu privire la utilizarea Vanish pe oricare dintre hainele dumneavoastra, testati intotdeauna produsul mai intai pe o portiune mica.

Pot folosi inalbitori impreuna cu produsele Vanish?

Nu recomandam folosirea inalbitorilor impreuna cu produsele Vanish. Daca doriti ca rufele dumneavoastra albe sa straluceasca, va recomandam sa folositi unul dintre produsele noastre din gama Vanish Oxi Action Crystal White.

La ce temperatura ar trebui sa folosesc produsele Vanish?

Vanish poate fi folosit la orice temperatura, chiar si la 30 de grade. Pentru informatii specifice de utilizare, va rugam sa cititi intotdeauna instructiunile de utilizare si informatiile de siguranta de pe ambalaj inainte de folosirea produsului.

Trebuie sa spal multe rufe albe si nu-mi place deloc faptul ca acestea devin gri cu timpul. Ce pot sa fac?

Gama Vanish Oxi Action Crystal White este special conceputa pentru a preveni aceasta situatie si contine agenti de inalbire pentru a pastra albul imaculat al rufelor albe!

PRECAUTII

Ce trebuie sa fac in cazul in care Vanish este inghitit?

Solicitati asistenta medicala de urgenta, avand la indemana recipientul sau ambalajul produsului.

Ce trebuie sa fac in cazul in care imi intra Vanish in ochi?

Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca simptomele se agraveaza, solicitati asistenta medicala de urgența avand la indemana recipientul sau ambalajul produsului.