stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de fluide corporale

Fluidele corporale pot constitui o problema, mai ales pentru aceia dintre noi care avem bebelusi / copii mici si pentru cei care poarta o camasa deschisa la culoare, al carei guler este cel mai adesea foarte murdar la finalul unei zile intregi de munca la birou. Produsele Vanish Oxi Action pot actiona asupra acestor pete si le pot indeparta de pe hainele dumneavoastra. Urmati instructiunile de mai jos pentru a obtine tesaturi fara pata.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE MURDARIE A CORPULUI

Pentru a scapa de petele neplacute de murdarie a corpului, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Spray sau Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati materialul patat. Timpul de inmuiere pentru rufe colorate este de maxim 1 ora, iar pentru rufe albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de murdarie a
corpului

Cele mai multe pete fiind pe baza de proteine, de exemplu murdaria corpului, este important sa aplicam apa rece pe pata. Caldura poate in fapt schimba structura chimica a petei cauzate de proteina​​, ceea ce o face si mai dificil de indepartat. Pur si simplu agitati si inmuiati articolul patat in apa rece.

expand
Indepartarea petelor de murdarie a corpului -
Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru indepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Spalati pata sub jet de apa rece ca tratament initial asupra petei.
  • In momentul in care aveti la dispozitie Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de cafea, precum si pentru a asigura indepartarea petelor cauzate de produse cosmetice, a petelor de vin rosu sau a petelor de ulei de gatit.

Important: Urmati intotdeauna instructiunile de folosire de pe ambalajul Vanish. A nu se folosi pe lana, matase sau piele. A nu se folosi pe suprafete finisate sau vopsite - de exemplu lemn, metal etc.