stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de transpiratie

Pete de transpiratie... Cu cat munciti mai mult, cu atat sansele ca acestea sa apara cresc! Indepartarea lor se dovedeste de multe ori dificila, in cazul in care pata de transpiratie a aparut din cauza sudorii, sau in cazul in care pata este o consecinta a deodorantului pe care l-ati folosit. Vanish Oxi Action poate actiona asupra ambelor tipuri, si aceasta inseamna ca nu trebuie sa va mai faceti niciodata griji in privinta petelor de transpiratie de pe hainele dumneavoastra.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE GALBENE DE TRANSPIRATIE

Pentru a elimina petele de transpiratie, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (60 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda si inmuiati materialul patat, rufele colorate maxim 1 ora, iar rufele albe maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de
transpiratie

Evitati sa va imbracati cu camasa timp de 30 de secunde dupa ce ati aplicat deodorantul; acest lucru va permite deodorantului sa se usuce si este menit sa reduca sansele de aparitie a petelor.

expand
Indepartarea petelor de transpiratie - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • De indata ce aveti posibilitatea, inmuiati articolul de imbracaminte in apa calda timp de o ora.
  • Spalati ca de obicei, (verificati instructiunile de spalare), adaugand 60 ml Vanish lichid la cantitatea de detergent pe care il folositi in mod obisnuit.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de ceai, precum si pentru a asigura indepartarea petelor cauzate de produse cosmetice, a petelor de pe covoare si a petelor de iarba de pe haine sau covoare.

expand
De ce apar petele de transpiratie?

Petele de transpiratie de la subrat apar atunci cand ingredientele anti-perspirantului vin in contact cu sarurile naturale prezente in transpiratie. Multe deodorante contin compusi de aluminiu pentru a reduce umezeala. Acest aluminiu sta la baza formarii petei si ingalbenirii tesaturilor. Cel mai probabil, aceste pete vor aparea dupa purtare continua, mai degraba decat sa apara brusc.