stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de sange

Petele de sange sunt adesea descoperite numai dupa ce acestea s-au uscat in tesatura. Daca ati avut vreodata o pata de sange pe hainele dumneavoastra, stiti cat de dificila este eliminarea acesteia. Oamenii considera adesea ca taieturile, zgarieturile si sangerarile nazale pot distruge hainele; cu toate acestea, Vanish Oxi Action este intotdeauna gata sa faciliteze indepartarea petelor de sange.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE SANGE

Pentru a elimina petele de sange, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:

Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Pre-spalati pata cu apa rece.

In acest caz se recomanda inmuierea - dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Apoi spalati ca de obicei si, pentru a obtine cele mai bune rezultate, adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de sange

Apa rece este cea mai buna in cazul petelor de sange, deoarece sangele se va descompune si se va dizolva. Apa calda sau fierbinte va "coace" efectiv sangele, iar pata va deveni si mai greu de indepartat.

expand
Indepartarea petelor de sange - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Indepartati cat mai mult sange posibil cu apa rece, curata. Nu uitati sa aplicati apa pe ambele parti ale materialului.
  • Evitati extinderea petei de sange, daca este posibil. stergeti pata cu un servetel umed.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe haine si de pe covoare. Vanish Oxi Action poate asigura, de asemenea, indepartarea petelor de ulei sau a petelor de ceai.