stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de noroi si de pamant

Copiii adora sa se tavaleasca prin noroi atunci cand se joaca afara - Cred ca nu o sa intelegem niciodata de ce! Cu Vanish nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste petele de noroi si de pamant, deoarece solutia noastra eficace de indepartare a petelor va scuteste de aceasta munca dificila. Urmati instructiunile de mai jos pentru a incepe.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE NOROI SI DE PAMANT

Pentru a scapa de petele neplacute de noroi si de pamant, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra sau Vanish Oxi Action Lichid:

Solutie 1 Solutie 1
Solutie 2 Solutie 2
Vanish Oxi Action Pudra

In cazul petelor rezistente se recomanda inmuierea - dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de noroi si de
pamant

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor este urmatorul: Nu frecati pata si nu incercati sa o stergeti atata timp cat noroiul este inca umed, acest lucru va duce la extinderea petei. Lasati noroiul sa se usuce si actionati asupra sa acasa.

expand
Indepartarea petelor de noroi si de pamant - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Lasati noroiul sa se usuce bine; nu incercati sa stergeti noroiul. Aceasta nu va face decat sa extinda pata si mai mult pe haine.
  • Dupa ce pata de noroi s-a uscat, incercati sa scuturati sau sa aspirati zona pentru a indeparta portiunile uscate de noroi. La sfarsit clatiti cu apa.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de vin rosu, precum si pentru a asigura indepartarea petelor de sange sau a petelor de ulei de gatit.