stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de iarba

Petele de iarba apar zi de zi, in special in randul copiilor care se joaca in aer liber. Hainele patate de iarba nu trebuie aruncate, deoarece acum este posibila indepartarea completa a oricarei pete de iarba cu ajutorul Vanish Oxi Action Lichid, a carui formula este special conceputa pentru a elimina pata din tesatura.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE IARBA

Pentru a elimina petele de iarba, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza suplimentara de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda si inmuiati materialul patat, rufele colorate maxim 1 ora, iar rufele albe maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de iarba

Petele de iarba se pot dovedi dificil de indepartat daca nu se actioneaza asupra acestora cat mai curand posibil. Actionati din interior spre exterior; acest lucru va facilita iesirea petei din tesatura.

expand
Indepartarea petelor de iarba - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Incercati sa mentineti pata umeda pana ajungeti acasa. Nu frecati o pata de iarba, deoarece sunt sanse mari sa extindeti pata si mai mult.
  • Pentru a obtine cele mai bune rezultate, urmati instructiunile noastre de mai sus

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe haine, precum si pentru a asigura indepartarea petelor de pe covor, a petelor de vin rosu sau a petelor de ciocolata.

expand
De ce pateaza iarba atat de rau?

Petele de iarba contin colorant din clorofila plantelor si, prin urmare, acestea sunt foarte greu de indepartat prin spalarea obisnuita.