stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de lubrifianti si de ulei de motor

Lubrifiantii si uleiul de motor pateaza hainele si covoarele tot timpul. Multi oameni isi arunca hainele astfel patate dupa ce se indeletnicesc cu reparatia unei masini sau a unui aparat. Cu toate acestea, existenta Vanish Oxi Action Lichid in dulapul dumneavoastra este echivalenta cu reusita indepartarii in totalitate a lubrifiantilor si uleiului de motor de pe tesaturile hainelor.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE LUBRIFIANTI SI DE ULEI DE MOTOR

Pentru a elimina petele de lubrifianti si de ulei de motor, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (60 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda si inmuiati materialul patat, rufele colorate maxim 1 ora, iar rufele albe maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de
lubrifianti si ulei de motor

In cazul in care apar pete de lubrifianti sau de ulei de motor, trebuie sa actionati imediat asupra petei cu apa fierbinte, permitand materialului sa elimine pata in totalitate.

expand
Indepartarea petelor de lubrifianti si de ulei de
motor - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Razuiti cat se poate de mult lubrifiant sau ulei de motor cu ajutorul unei linguri, avand grija sa nu apasati prea tare pe pata.
  • stergeti pata de lubrifiant cu un prosop de hartie, cu o miscare de extragere, pana cand pe prosopul de hartie nu se mai ia nimic de pe pata. Cand ajungeti acasa, urmati instructiunile de mai sus pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe covoare, precum si pentru a asigura indepartarea petelor cauzate de produse cosmetice, a petelor de iarba si a petelor de ulei de gatit.

expand
De ce pateaza lubrifiantii si uleiul de motor atat de
rau?

Indepartarea petelor de lubrifianti si de ulei de motor poate fi o problema delicata, deoarece aceste elemente au tendinta de a avea o consistenta groasa si sunt inchise la culoare. In functie de tipul materialului care este patat si de vechimea petei pana in momentul actionarii asupra sa, curatarea in totalitate a articolelor se poate dovedi extrem de dificila. Din fericire, indepartarea petelor de lubrifianti si de ulei de motor este posibila cu formula speciala Vanish Oxi Action Lichid.