stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de zgura

Orice jucator de tenis va va spune ca urmele de zgura rosie si petele de zgura se numara printre cele mai rezistente pete de indepartat de pe haine. Odata ce pata a ajuns la tesatura, pare ca nimic nu o va mai scoate de acolo. De fapt, orice fel de pata de zgura poate fi o adevarata pacoste, mai ales atunci cand se usuca pe haine si zgura se impregneaza. Dar nu fiti ingrijorat/a, Vanish este aici pentru a va veni in ajutor! Pur si simplu urmati sfaturile de mai jos si hainele dumneavoastra vor fi ca noi in cel mai scurt timp.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE ZGURA

Pentru a indeparta petele de zgura, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra sau Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Solutie 2 Solutie 2
Vanish Oxi Action Pudra

Pentru a obtine cele mai bune rezultate se recomanda inmuierea - dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Apoi spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati materialul patat. Timpul de inmuiere pentru rufe colorate este de maxim 1 ora, iar pentru rufe albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de zgura

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de zgura este sa lasati sa se usuce bine si apoi sa periati cat se poate de mult de pe articolul de imbracaminte.

expand
Indepartarea petelor de zgura - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Indepartati zgura intarita cu ajutorul unui cutit neascutit sau al unei linguri (sau scuturati afara articolul de imbracaminte). Este posibil sa puteti indeparta materialul de pe ambele fete ale tesaturii.
  • Udati articolul cu apa rece si frecati pata ramasa, apoi lasati sa se usuce.
  • In momentul in care aveti la dispozitie Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe covoare, precum si pentru a asigura indepartarea petelor de ceai, a petelor de ciocolata sau a petelor de cafea.