stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de cafea

Sunteti in drum spre birou si luati in graba o cafea in timp ce alergati sa prindeti autobuzul, si, înainte sa va dati seama, aceasta tocmai s-a varsat pe camasa dumneavoastra. Nu este cea mai buna impresie pentru intalnirea dumneavoastra de la ora 9, insa cu toate acestea camasa poate fi salvata cu ajutorul Vanish Oxi Action.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE CAFEA

Pentru a indeparta petele de cafea, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Vanish Oxi Action Pudra: Inmuiere: Dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de cafea

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de cafea este sa nu lasati pata sa se usuce! Daca nu actionati asupra petei imediat, cafeaua va fi mai greu de indepartat mai tarziu. De asemenea, va incurajam sa nu frecati un articol patat; acest lucru nu face decat ca pata sa se impregneze si mai mult in material si sa para un dezastru si mai mare. stergeti, nu frecati!

expand
Indepartarea petelor de cafea - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru indepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Luati un prosop de hartie sau o carpa curata, umeda si tamponati pata de ceai sau de cafea, pana cand indepartati cat mai mult cu putinta.
  • Urmati instructiunile Vanish de mai sus.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de sange, precum si pentru a va asigura haine fara nicio urma de pata. Vanish Oxi Action poate indeparta, de asemenea, pete de ciocolata sau pete de cola.