stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de ceai

Petele de ceai, in fiecare zi acestea distrug pauza binemeritata a unui numar considerabil de persoane! In timp ce savurezi o bautura fierbinte, te trezesti dintr-o data cu o pata maro pe camasa, pe covor sau pe canapea. Ne dorim ca nimeni sa nu isi mai arunce hainele din cauza petelor de ceai; avand Vanish Oxi Action la indemana, puteti fi siguri ca nimic nu este mai usor decat indepartarea acestora.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE CEAI

Pentru a elimina petele de ceai, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.


Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda si inmuiati materialul patat, rufele colorate maxim 1 ora, iar rufele albe maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de ceai

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de ceai este sa nu lasati pata sa se usuce! Daca nu actionati imediat, ceaiul va fi mai greu de indepartat mai tarziu. De asemenea, va incurajam sa nu frecati un articol patat; acest lucru nu face decat ca pata sa se impregneze si mai mult in material si sa para un dezastru si mai mare. stergeti, nu frecati!

expand
Indepartarea petelor de ceai - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru indepartarea petelor nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Luati un prosop de hartie sau o carpa curata, umeda si tamponati pata de ceai sau de cafea, pana cand indepartati cat mai mult cu putinta.
  • Urmati instructiunile Vanish de mai sus.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de sange, precum si pentru a vaasigura haine fara nicio urma de pata. Vanish Oxi Action poate indeparta, de asemenea, pete de ciocolata sau pete de cola.