stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de ciocolata

Pete de ciocolata... exista oare cineva care sa nu fi fost nevoit sa se confrunte cu ele la un moment dat? Petele de ciocolata sunt printre cele mai obisnuite atunci cand vine vorba de lucruri care pateaza hainele oamenilor. Vanish stie ca, desi noi toti iubim ciocolata, uram petele pe care le poate provoca! Totusi, nu intrati in panica; daca aveti Vanish Oxi Action in casa, indepartarea petelor de ciocolata de pe haine nu ar trebui sa fie o problema. Pur si simplu urmati instructiunile noastre de mai jos pentru rezultate foarte bune.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE CIOCOLATA

Pentru a elimina petele de ciocolata, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Indepartati cat mai mult posibil ciocolata de pe zona afectata de pata de ciocolata. Clatiti cu apa rece din spatele petei, astfel incat pata sa nu fie nevoita sa strabata materialul pentru a fi indepartata.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate se recomanda inmuierea - dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de ciocolata

Adesea, o pata de ciocolata poate lasa o urma uleioasa usor vizibila daca este inlaturata fara un produs detergent; asigurati-va ca verificati acest aspect inainte de uscarea articolului patat, in caz contrar urma va deveni foarte dificil de indepartat.

expand
Indepartarea petelor de ciocolata - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru indepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Indepartati cat se poate de multa ciocolata cu ajutorul unui cutit sau al unei linguri, avand grija sa nu o intindeti si mai mult.
  • Frecati usor cu putin sapun zona umeda patata de ciocolata si tamponati cu o carpa umeda pentru a dispersa pata.
  • Folositi apa curata pentru a clati si apoi absorbiti cat mai mult lichid cu putinta de pe zona patata cu o carpa curata sau cu un servetel.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor in ceea ce priveste indepartarea petelor de pe covoare, precum si la indepartarea petelor de vin roşu, a petelor de ulei de gatit sau a petelor de transpiraţie.

expand
De ce pateaza ciocolata atat de rau?

Ciocolata este cauza petelor atat de frecvente prin prisma temperaturii sale scazute de topire, precum si a faptului ca aceasta contine unt de cacao si produse solide derivate din lapte; doi agenti de colorare.