stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de cola

Avand in vedere caracterul omniprezent si acidulat al bauturii coca-cola, este inevitabila aparitia petelor pe fondul varsarii bauturilor la un moment dat. Vanish faciliteaza abordarea acestor tipuri de pete si, daca urmati instructiunile noastre de mai jos, sunteti pe drumul cel bun in vederea readucerii camasii dumneavoastra preferate in toata splendoarea sa in cel mai scurt timp.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE COLA

Pentru a indeparta petele rezistente de cola, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

In cazul petelor rezistente se recomanda inmuierea - dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de cola

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de bauturi pe baza de cola este urmatorul: nu lasati pata sa se ​​usuce, deoarece va fi mult mai greu de indepartat odata ce pata s-a uscat!

expand
Îndepărtarea petelor de cola - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepărtarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Introduceti articolul sub jet de apa fierbinte, aceasta ar trebui sa faciliteze eliminarea petei initiale inainte de a se usca.
  • In momentul in care aveti la dispozitie Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe covoare, precum si pentru a asigura indepartarea petelor de ketchup, a petelor cauzate de produse cosmetice sau a petelor de zgura.