stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de inghetata

Petele de inghetata pot transforma rapid cel mai bun moment al zilei in cel mai rau! Nu va faceti griji; existenta Vanish Oxi Action Pudra in dulapul din bucatarie este echivalenta cu reusita indepartarii acestor tipuri de pete rapid si usor, nepermitand astfel ca aceasta sa va distruga distractia de vara!

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE INGHETATA

Pentru a elimina petele de inghetata, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Inmuiere: Dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de inghetata

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de inghetata este de a inmuia pata in apa rece si de a o freca usor cu buretele inainte de a introduce articolul vestimentar in masina de spalat. Asigurati-va ca apa este rece, deoarece apa fierbinte poate reactiona cu proteina din inghetata, ceea ce face mai dificila indepartarea petei.

expand
Indepartarea petelor de inghetata - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Indepartati cu atentie excesul de inghetata si apoi luati un prosop de hartie sau o carpa curata, umeda si tamponati pata de inghetata, pana cand indepartati cat mai mult cu putinta.
  • In momentul in care cumparati Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de grasime, precum si pentru indepartarea petelor de cafea de pe covor, a petelor de sange si a petelor de ketchup.