stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de ketchup

Petele de ketchup reprezinta o problema obisnuita; mai ales atunci cand o bucatica ratacita se desprinde dintr-un cartof prajit fierbinte pe noul dumneavoastra tricou. La prima vedere, pare a fi un dezastru, insa nu trebuie sa va faceti griji, Vanish Oxi Action Pudra va poate reda tricoul in starea initiala in cel mai scurt timp.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE KETCHUP

Pentru a elimina petele de ketchup, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Inmuiere: Dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de ketchup

Cel mai important sfat pentru indepartarea petelor de ketchup este urmatorul: indepartati cat mai mult posibil din excesul de ketchup si apoi spalati cat mai mult posibil de pe suprafata petei. De asemenea, va incurajam sa nu frecati un articol patat; acest lucru nu face decat ca pata sa se impregneze si mai mult in material.

expand
Indepartarea petelor de ketchup - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Luati un prosop de hartie sau o carpa curata, umeda si tamponati pata de ketchup, pana cand indepartati cat mai mult cu putinta.
  • Dupa ce cumparati Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de vin rosu, precum si pentru a asigura indepartarea petelor cauzate de produse cosmetice, a petelor de ceai si a petelor de cola.