stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de maioneza

Maioneza este un condiment delicios, care adauga savoare mancarii, insa daca ajunge pe haine sau pe alt material poate produce o pata inestetica. Nu va faceti griji; Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea acestor pete si readucerea hainelor la starea imaculata.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE MAIONEZA

Pentru a indeparta petele de maioneza, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda si inmuiati materialul patat, rufele colorate maxim 1 ora, iar rufele albe maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de maioneza

Maioneza fiind o pata alimentara pe baza de ulei, pentru a obtine cele mai bune rezultate este importanta actionarea asupra petei cat mai repede posibil; petele pe baza de ulei se pot dovedi extrem de rezistente daca se usuca. Se poate dovedi necesara repetarea procesului de indepartare a petelor de cateva ori pentru a readuce hainele in starea initiala.

expand
Indepartarea petelor de maioneza - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru indepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Indepartati cat se poate de multa maioneza in exces cu ajutorul unui cutit neascutit sau al unei linguri.
  • Introduceti pata sub jet de apa rece si lasati articolul aici pentru cateva minute.
  • In momentul in care aveti la dispozitie Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de cafea, precum si pentru a asigura indepartarea petelor de ulei, a petelor de grasime si a petelor de transpiratie.