stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de miere

Oricui ii place mierea, dar indepartarea acesteia de pe haine se poate dovedi a fi o adevarata pacoste. Din fericire, Vanish Oxi Action Pudra va poate veni in ajutor pentru a indeparta pata rapid si usor. Nu e cazul sa intrati in panica!

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE MIERE

Pentru a elimina petele de miere, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Inmuiere: Dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Apoi spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de miere

Razuiti excesul de miere de pe haina si apoi clatiti cu apa rece timp de 30 de secunde. De asemenea, va recomandam sa actionati asupra petei cat mai curand cu putinta; odata ce mierea se impregneaza, pata va fi mai greu de indepartat.

expand
Îndepărtarea petelor de miere - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor,  nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Luati un prosop de hartie sau o carpa curata, umeda si tamponati pata de miere, pana cand indepartati cat mai mult cu putinta. Puteti folosi un cutit pentru a razui usor mierea, dar aveti grija sa nu extindeti zona patata.
  • In momentul in care aveti la dispozitie Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de ketchup, precum si pentru a asigura indepartarea petelor cauzate de produse cosmetice, a petelor de ulei si a petelor de transpiraţie.