stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de mustar

Nimic nu merge mai bine cu un hot dog decat mustarul...cu toate acestea, de cele mai multe ori cand nu se termina totul prost! Daca sunteti abil, podeaua va fi tinta atacului, iar daca nu, veti avea nevoie de produsele Vanish Oxi Action pentru a salva situatia; si camasa dumneavoastra preferata!

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE MUSTAR

Pentru a elimina petele de mustar, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda si inmuiati materialul patat, rufele colorate maxim 1 ora, iar rufele albe maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de mustar

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de mustar este de a actiona cat mai rapid asupra petei, dat fiind ca mustarul poate pata materialul pentru totdeauna. Odata ce s-a uscat, devine o pata extrem de dificila.

expand
Indepartarea petelor de mustar - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Razuiti usor excesul de mustar. Apoi, cu ajutorul unui prosop de hartie sau al unei carpe curate, umede, tamponati pata timp de cateva minute. Aveti grija ca pata sa nu se extinda si incercati sa indepartati cat mai mult posibil din aceasta.
  • Dupa ce ati cumparat Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe covor, precum si a petelor de ketchup, a petelor de sos de rosii si a petelor de miere.