stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de sfecla rosie

Petele de sfecla rosie sunt un adevarat cosmar; mai ales atunci cand intervine o camasa alba in discutie! E ca si cum ai fi pedepsit pentru ca ai mancat o salata sanatoasa. Cu produsele Vanish Oxi Action nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste petele de sfecla rosie; Vanish poate actiona asupra acestora rapid si usor.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE SFECLA ROSIE

Pentru a elimina petele de sfecla rosie, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Inmuiere: Dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de sfecla
rosie

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de sfecla rosie este de a actiona extrem de rapid, sfecla rosie este o pata extrem de rezistenta si, in timp, va deveni mai dificil de indepartat.

expand
Indepartarea petelor de mustar - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Incercati sa turnati apa rece pe pata si apoi inmuiati cat mai bine posibil.
  • In momentul in care cumparati Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor in ceea ce priveste indepartarea petelor de ciocolata, precum si la indepartarea petelor de inghetata, a petelor cauzate de produse cosmetice si a petelor de ulei de gatit.