stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de sos barbeque

Coaste de porc - este imposibil sa nu se faca mizerie in imediata apropiere, iar stropirea cu sos a intregului loc este aproape garantata. In cazul in care acesta ajunge pe hainele dumneavoastra, noi avem solutia! Produsele Vanish Oxi Action pot indeparta rapid petele de sos BBQ, iar hainele dumneavoastra vor fi ca noi in cel mai scurt timp.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE SOS BARBEQUE

Pentru a elimina petele de sos barbeque, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati materialul patat. Timpul de inmuiere pentru rufe colorate este de maxim 1 ora, iar pentru rufe albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de sos
barbeque

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de sos barbeque este de a actiona rapid, cu cat intarziati mai mult, cu atat va fi mai dificila indepartarea petei in totalitate. Sosul BBQ este o pata estrem de dificil de indepartat.

expand
Indepartarea petelor de sos barbeque - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru indepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Folositi o carpa umeda/un prosop de bucatarie si incercati sa stergeti pana cand indepartati cat mai mult sos cu putinta. stergeti, nu impregnati!
  • In momentul in care intrati in posesia produsului Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor in ceea ce priveste indepartarea petelor de pe covor, precum si la indepartarea petelor de sange si a petelor de ulei de masline.