stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de sos de rosii

Nu credem ca exista cineva care sa fi fost scutit de ingrozitoarele pete de sos de rosii. Mancare italiana, probabil spaghete sau chiftele, si o camasa alba; combinatia clasica ce provoaca rezultate catastrofale! Din fericire, Vanish Oxi Action Pudra va poate veni in ajutor pentru a indeparta pata rapid si usor. Camasa dumneavoastra va fi ca noua, asa ca nu disperati!

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE SOS DE ROSII

Pentru a elimina petele de sos de rosii, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Inmuiere: Dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de sos de
rosii

Cel mai important sfat pentru indepartarea petelor de sos de rosii este urmatorul: Spalati imediat zona afectata cu un jet de apa rece pentru a stopa imbibarea petei; odata ce s-a imbibat, va fi mai dificil de indepartat.

expand
Indepartarea petelor de sos de rosii - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru indepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Luati un prosop de hartie sau o carpa curata, umeda si tamponati pata de sos de rosii, pana cand indepartati cat mai mult cu putinta. Daca este posibil, spalati zona afectata cu un jet de apa rece.
  • In momentul in care cumparati Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de noroi, precum si a petelor de iarba, a petelor de vin rosu si a petelor de pe covor.