stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de sos de soia

Manecile si mansetele sunt principalele vizate de petele de sos de soia, in timp ce serviti mancare chinezeasca; mai ales ultimul pachetel de primavara dupa care v-ati aplecat cu nesat! Nu va faceti griji, Vanish Oxi Action Pudra va poate veni in ajutor pentru a indeparta urmele de sos de soia de pe haine imediat.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE SOS DE SOIA

Pentru a elimina petele de sos de soia, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Inmuiere: Dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Apoi spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de sos de soia

Cel mai important sfat pentru indepartarea urmelor de sos de soia este urmatorul: spalati cat mai mult posibil de pe suprafata petei. Sosul de soia va deveni mai dificil de indepartat mai tarziu daca este uscat. De asemenea, va incurajam sa nu frecati un articol patat; acest lucru nu face decat sa se impregneze si mai mult in material.

expand
Indepartarea petelor de sos de soia - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Luati un prosop de hartie sau o carpa curata, umeda si tamponati pata de sos de soia, pana cand indepartati cat mai mult cu putinta.
  • In momentul in care aveti la dispozitie Vanish, urmati instructiunile de mai sus pentru a indeparta pata in totalitate

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de sange, precum si pentru indepartarea petelor de cafea de pe covor, a petelor de ceai de pe covor ai a petelor de cola de pe tricouri.