stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de suc de fructe

Petele de suc ​​de fructe sunt foarte frecvente si pot aparea oricand in timpul zilei; fie la locul de munca, fie la domiciliu. Multi oameni cred ca o pata de suc de fructe este permanenta si ca hainele afectate sunt distruse, dar Vanish Oxi Action se poate dovedi de un real ajutor in ceea ce priveste indepartarea petelor de suc ​​de fructe cu usurinta. Urmati instructiunile de mai jos pentru a obtine cele mai bune rezultate.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE SUC DE FRUCTE

Pentru a indeparta petele de suc de fructe, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

Inmuiere: Dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de suc de
fructe

Sfatul nostru in ceea ce priveste indepartarea petelor de suc de fructe este ca, de indata ce vedeti pata, sa udati o carpa cu apa rece si sa curatati pata pe covor. Lasati sa se usuce.

expand
Indepartarea petelor de suc de fructe - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Actionati asupra petei cat mai curand cu putinta.
  • Clatiti zona patata cu apa rece.
  • Lasati pata cel putin 5 minute inainte de a clati cu apa fierbinte dosul petei deasupra chiuvetei. Apa la temperatura cea mai ridicata pe care o puteti suporta va forta pata sa iasa din material.
  • Clatiti foarte bine.

expand
Care este cauza petelor de suc de fructe?

Aceasta este o pata de tanin - care este o baza a unei pete de fructe, si care apare adesea ca un colorit in produsul final.  Petele proaspete de tanin pot fi, de obicei, indepartate prin spalarea articolului de imbracaminte folosind detergent la cea mai ridicata temperatura recomandata a apei pentru tesatura.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de vin rosu, precum si pentru a asigura indepartarea petelor de iarba, a petelor de ciocolata sau a petelor de sange.