stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de ulei si grasime

Uleiul de gatit si uleiul de masline pateaza hainele si covoarele tot timpul. Multe persoane isi arunca hainele (in special cele albe) patate zi de zi in bucatarie, dar existenta Vanish Oxi Action in dulapul dumneavoastra este echivalenta cu reusita indepartarii petelor de ulei cu usurinta. Formula Oxi Action este special conceputa pentru a scoate efectiv pata din tesatura, dupa cum se arata in reclama noastra pentru televiziune atasata.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE ULEI SI DE GRASIME

Pentru a elimina petele de ulei si de grasime, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda si inmuiati materialul patat, rufele colorate maxim 1 ora, iar rufele albe maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de ulei si
grasime

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de ulei si grasime este de a actiona imediat asupra petei! Daca nu actionati asupra petelor imediat ce acestea incep sa se impregneze in tesatura, petele de ulei si de grasime vor fi mai greu de indepartat mai tarziu.

expand
Indepartarea petelor de ulei si grasime - Sfaturi
practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Luati un prosop de hartie sau o carpa curata, umeda si tamponati pata de ulei timp de cateva minute. Aveti grija ca pata sa nu se extinda.
  • Urmati instructiunile Vanish de mai sus.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe haine, precum si pentru a asigura indepartarea petelor de ketchup, a petelor cauzate de produse cosmetice sau a petelor de iarba.