stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de vin rosu de pe haine:

Fiecare dintre noi s-a confruntat cu varsarea unui pahar de vin rosu pe haine sau pe covor. Varsarea vinului rosu poate distruge un dineu sau va poate pune intr-o situatie stanjenitoare in cadrul unei intalniri oficiale. Noi consideram ca petele de vin rosu nu trebuie sa reprezinte o problema pentru nimeni; cu Vanish Oxi Action puteti fi siguri ca nimic nu este mai usor decat indepartarea petelor de vin rosu.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE VIN ROSU

Pentru a scapa de petele neplacute de vin rosu, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Pudra

In acest caz se recomanda inmuierea - dizolvati o masura de Vanish Oxi Action Pudra in 4 litri de apa calda (maxim 40°) si inmuiati articolul patat. In cazul rufelor colorate, timpul de inmuiere este de maxim 1 ora, iar in cazul rufelor albe de maxim 6 ore. Spalati ca de obicei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate adaugati o masura de Vanish la fiecare spalare.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de vin rosu

Sfatul nostru principal in ceea ce priveste indepartarea petelor de vin rosu este urmatorul: nu lasati pata sa se usuce! Daca nu actionati imediat, vinul rosu va fi mai greu de indepartat mai tarziu. De asemenea, va sfatuim sa nu permiteti uscarea unui articol patat pana cand nu reusiti sa indepartati pata de vin rosu la un nivel multumitor pentru dumneavoastra.

expand
Indepartarea petelor de vin rosu - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru indepartarea petelor, nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Adaugati sare pe pata cat mai repede posibil pentru a absorbi vinul rosu. Tamponati cu o carpa uscata. Aveti grija ca pata sa nu se extinda si mai mult in jur.
  • Fiti atenti sa va straduiti si sa tamponati pata spre interior pentru a preveni extinderea acesteia, si nu incercati sa frecati pata de vin rosu cu carpa, deoarece veti impregna pata si o veti face mai mare.
  • stergeti din nou zona pe care ati varsat vin rosu cu un nou prosop de hartie umezit cu apa. Repetati pasul 2 daca este necesar.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe covoare, precum si pentru a asigura indepartarea cu succes a petelor de ceai si a petelor de cafea.

expand
Care este cauza petelor de vin rosu?

Pigmentul din vin; o antocianina, care se regaseste in coaja strugurilor. Aceste antocianine reprezinta cauza petelor de vin rosu, deoarece se ataseaza cu usurinta la orice produs fibros. Formula Vanish Oxi Action Pudra este special conceputa pentru a actiona asupra acestor antocianine in mod direct.