stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea murdariei impregnate adanc

Murdaria impregnata adanc in covorul dumneavoastra poate fi o problema delicata. Un exemplu ar putea fi fostii locatari ai noii dumneavoastra locuinte, care nu au pastrat curatenia covoarelor, sau chiar murdaria acumulata de-a lungul anilor. Cu toate acestea, nu aveti motive de ingrijorare, dat fiind ca gama solutiilor Vanish de curatare pentru covoare va poate veni in ajutor pentru curatarea covorului dumneavoastra, fiind in final de 5 ori mai curat decat dupa o simpla aspirare!

CUM SE INDEPARTEAZA MURDARIA IMPREGNATA ADANC DE PE COVOR SAU CARPETA

Pentru a indeparta murdaria de pe covoare, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Sampon pentru Covoare.
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Sampon pentru Covoare

Pentru zone mari

Aspirati covorul.

Amestecati o parte de Vanish si 9 parti de apa. Amestecati solutia pana cand se transforma in spuma.

Aplicati spuma uniform cu ajutorul unei perii sau al unui burete.

Nu inmuiati suprafata excesiv.

Lasati sa se usuce. Curatati prin aspirare.

Pentru zone mici 

Tamponati pata cu un material curat ale carui culori nu ies pentru a indeparta excesul. Turnati Vanish pe pata, folosind capacul. Nu inmuiati suprafata excesiv. Lasati sa actioneze 5 minute. Tamponati sau frecati usor cu un burete sau cu un material curat, umed, ale carui culori nu ies. Clatiti buretele sau materialul si repetati dupa nevoie. Tamponati covorul pentru a-l usca.

 

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Murdaria de pe covoarele dumneavoastra: stiati ca?

Pamantul, grasimea si nisipul impregnate adanc pot reduce durata de viata a covorului dumneavoastra. Cand pasiti pe covor, murdaria si nisipul impregnate adanc distrug fibrele precum smirghelul. Murdaria fina prinsa adanc in fibre macina covorul si poate duce la formarea de carari timpurii care fac covorul sa para uzat si ponosit. "Curatarea chimica" la care sunt supuse covoarele se concentreaza, in general, pe partea superioara a fibrelor, in timp ce murdaria si nisipul impregnate adanc sunt lasate deoparte. Vanish curata intregul covor, de la baza fibrelor pana la partea superioara.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe haine, inclusiv a petelor de ceai si a petelor cauzate de produse cosmetice.

Important: Urmati intotdeauna instructiunile de folosire de pe ambalajul Vanish. A nu se folosi pe materiale din catifea, brocart sau matase si covoare orientale.