stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de noroi si de pamant de pe covoare

Noroiul si pamantul pot distruge un covor; in cazul in care foarte mult persoane trec pragul casei dumneavoastra, este foarte probabil ca, la un moment dat, minunatul dumneavoastra covor impecabil sa fie terfelit de noroi si mizerie. Aceasta pata persistenta nu reprezinta nicio problema daca aveti in casa gama Vanish de produse de curatare pentru covoare.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE NOROI SI PAMANT DE PE COVOR?

Pentru a scapa de petele obisnuite de noroi si pamant de pe covorul dumneavoastra, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Sampon pentru Covoare, ce revitalizează covoarele asigurând curatarea completa a acestora.
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Sampon pentru Covoare

Pentru zone mari

Aspirati covorul.

Amestecati o parte de Vanish si 9 parti de apa. Amestecati solutia pana cand se transforma in spuma.

Aplicati spuma uniform cu ajutorul unei perii sau al unui burete.

Nu inmuiati suprafata excesiv.

Lasati sa se usuce. Curatati prin aspirare.

Pentru zone mici 

Tamponati pata cu un material curat ale carui culori nu ies pentru a indeparta excesul. Turnati Vanish pe pata, folosind capacul. Nu inmuiati suprafata excesiv. Lasati sa actioneze 5 minute. Tamponati sau frecati usor cu un burete sau cu un material curat, umed, ale carui culori nu ies. Clatiti buretele sau materialul si repetati dupa nevoie. Tamponati covorul pentru a-l usca.

 

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor de
noroi si de pamant

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe covoare, precum si pentru a va reda tricouri imaculate, fara pete de ceai si de cafea.

Important: Urmati intotdeauna instructiunile de folosire de pe ambalajul Vanish. A nu se folosi pe materiale din catifea, brocart sau matase si covoare orientale.