stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor cauzate de produse cosmetice

Oricine a folosit produse cosmetice s-a confruntat cu pete cauzate de aceste produse cosmetice. Exista doua tipuri de pete cauzate de produse cosmetice; pete de produse cosmetice neuleioase cauzate de produse sub forma de pudra si pete de produse cosmetice uleioase, cum sunt cele cauzate de fondul de ten. Daca aveti Vanish Oxi Action Lichid in casa, indepartarea petelor cauzate de produse cosmetice de pe haine nu ar trebui sa fie o problema.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE CAUZATE DE PRODUSE COSMETICE

Pentru a elimina petele cauzate de produse cosmetice, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid sau Vanish Oxi Action Pudra:
Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Indepartati cat mai mult posibil produsul cosmetic de pe zona afectata de pata.

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare.

Pentru pete dificile si uscate se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (60 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda si inmuiati materialul patat, rufele colorate maxim 1 ora, iar rufele albe maxim 6 ore. Spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor cauzate de
produse cosmetice

Adesea, o pata cauzata de un produs cosmetic poate lasa o urma uleioasa usor vizibila daca este inlaturata fara un produs detergent; asigurati-va ca verificati acest aspect inainte de uscarea articolului patat, in caz contrar urma va deveni foarte dificil de indepartat.

expand
Indepartarea petelor cauzate de produse cosmetice
- Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru indepartarea petelor, , nu va faceti griji. Va putem oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor. Vanish va va ajuta sa indepartati petele, chiar si dupa ce acestea s-au uscat.

  • Indepartati petele cauzate de produse cosmetice neuleioase, cum ar fi fardul de ochi si fardul de obraz, periind usor pudra de pe haine. Aveti grija ca pata sa nu se extinda si mai mult.
  • Folositi apa curata pentru a clati si apoi absorbiti cat mai mult lichid cu putinta de pe zona patata cu o carpa curata sau cu un servetel. Cand ajungeti acasa, introduceti articolul la spalat adaugand 100 ml de Vanish Oxi Action Lichid.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de pe covoare, precum si pentru a va reda tricouri imaculate. De asemenea, Vanish Oxi Action actioneaza asupra petelor de cafea si asupra petelor de vin rosu.

expand
De ce pateaza produsele cosmetice atat de rau?

Produsele cosmetice cauzeaza pete atat de frecvent deoarece acestea contin o varietate de pigmenti, de exemplu roz deschis sau bronz pentru machiajul facial. De obicei, produsele cosmetice uleioase sunt cele care cauzeaza cele mai dificile si neplacute pete.