stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Indepartarea petelor de rimel

Rimelul este un articol nelipsit din gentile doamnelor si de pe masutele de toaleta de-a lungul si de-a latul tarii; in vreme ce arata grozav pe gene, rimelul face o impresie mai putin placuta atunci cand va manjeste hainele dumneavoastra preferate! Pata de rimel este una dintre cele mai dificile pete de indepartat din cauza caracterului sau inchis si uleios, dar, datorita Vanish Oxi Action, aceasta nu va fi o problema. Pur si simplu urmati instructiunile de mai jos pentru rezultate foarte bune.

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE DE RIMEL

Pentru a elimina petele de rimel, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:

Solutie 1 Solutie 1
Vanish Oxi Action Lichid

Aplicati lichidul direct pe pata, asteptati 5 minute si spalati ca de obicei, adaugand o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid la fiecare spalare

Pentru petele dificile si uscate de rimel se recomanda inmuierea. Adaugati o doza (100 ml) de Vanish Oxi Action Lichid in 4 litri de apa calda si inmuiati materialul patat. Timpul de inmuiere pentru rufe colorate este de maxim 1 ora, iar pentru rufe albe de maxim 6 ore. Apoi, spalati ca de obicei sau clatiti foarte bine.

 

Pentru mai multe ponturi, dati click pe titlurile de mai jos:

expand
Sfaturi privind indepartarea petelor de rimel

Atat in cazului rimelului rezistent la apa, cat si in cazul rimelului nerezistent la apa, pot ramane urme usor vizibile daca rimelul nu este indepartat imediat. In general, rimelul este inchis la culoare si, astfel, petele sunt destul de vizibile; cu cat actionati mai tarziu asupra petei, cu atat va fi mai greu de indepartat.

expand
Indepartarea petelor de rimel - Sfaturi practice

In cazul in care nu aveti la indemana un produs Vanish pentru îndepartarea petelor, nu va faceti griji daca rimelul v-a patat hainele. Vanish va poate oferi si in aceasta situatie cateva sfaturi practice privind indepartarea petelor de rimel, chiar si dupa ce acestea s-au uscat:

  • Indepartati rimelul in exces cu foarte mare atentie cu ajutorul unui cutit neascutit sau instrument similar.
  • Turnati o cantitate mica de apa rece pe o carpa si tamponati usor pata.
  • Cand ajungeti acasa, introduceti articolul la spalat adaugand 60 ml de Vanish Oxi Action Lichid.

Alte sfaturi utile privind indepartarea petelor

Vanish va poate veni in ajutor pentru indepartarea petelor de ceai si a petelor de vin rosu. De asemenea, Vanish Oxi Action actioneaza asupra petelor de transpiratie, asupra petelor de sange si asupra petelor de ulei.

expand
De ce pateaza rimelul atat de rau?

Rimelul pateaza atat de rau din cauza caracterului sau uleios si a faptului ca este inchis la culoare. Substantele uleioase au tendinta de a se impregna foarte rapid in tesaturi, dand astfel nastere unor pete extrem de dificile