Rufe mai albe și îndepărtarea petelor: cum să faceți hainele albe și mai albe

Ori de câte ori soarele este pe cer, nu este nimic mai plăcut decât scoaterea din dulap a hainelor albe și purtarea lor pentru o dispoziție mai bună. Albul proaspăt vă poate face să simți că fiecare zi este un nou început.Desigur, veți dori întotdeauna să vă asigurați că hainele rămân pe cât posibil albe, dar de-a lungul timpului albul poate dispărea. Asta nu înseamnă totuși că ele nu pot reveni la vechea strălucire sau că își păstrează albul în timp. Vanish Gold White Oxi Action vă poate ajuta.

 

Vanish Gold White Oxi Action Pudră

Pasul 1: Adăugați o măsură de Vanish Gold pentru rufe albe în patru litri de apă caldă (aproximativ 40 grade).

Pasul 2: Lăsați articolele de îmbrăcăminte să se înmoaie pentru maxim șase ore

Pasul 3: Adăugați 1 măsură (pentru pete dificile și uscate) / ½ de măsură (pentru pete normale) împreună cu detergentul în sertarul mașinii de spălat. Spălați normal.

Dacă preferați să utilizați lichid în loc de pudră, puteți opta pentru Vanish Gold White Oxi Action Lichid.

 

Vanish Gold White Oxi Action Lichid

Pasul 1: Pentru tratarea prealabilă, distribuiți lichidul direct pe pete și frecați ușor timp de maxim 10 minute.

Pasul 2: Pentru a înmuia, adăugați 100 ml de lichid în patru litri de apă, la aproximativ 40 de grade și lasați  timp de maxim șase ore (doar hainele albe).

Pasul 3: Pentru cele mai bune rezultate, adăugați 100 ml de Vanish lichid în mașina de spălat împreună cu detergentul.

 

Cum să vă păstrați hainele albe?

  • Acordați o atenție deosebită când vine vorba de spălarea lor

Trebuie să acordați o grijă deosebită atunci când vine vorba de spălarea hainelor albe, dacă vreți să vă asigurați că îmbrăcămintea va rămâne cât mai albă posibil.

Oamenii au de obicei mai puține haine albe decât colorate și poate fi mai comod să fie spălate toate hainele împreună, dar acest lucru vă va pune hainele albe în pericolul de a se strica.

 

  • Gândiți-vă la modul în care vă depozitați hainele

 

  • Evitați uscarea sub lumina directă a soarelui

Hainele albe au adesea din fabricație un strat suplimentar de agenți fluorescenți de albire, pentru a face ca albul hainelor să fie cât se poate de strălucitor. Acești agenți pot fi descompuși după expunerea repetată la soare, făcându-le să pară galbene.

 

Cum vă puteți face hainele albe din nou?

Procesul de înălbire cu clor poate face mult mai mult rau decât bine, incluzând posibilitatea de a face hainele galbene și de a deteriora țesătura. Utilizați Vanish Gold White Oxi Action Lichid, care este special conceput in acest sens. Acest produs vă ajută să scoateți petele în numai 30 de secunde, dar vă poate oferi și haine cu până la 3 nuanțe mai albe.

Indiferent dacă este o cămașa albă preferată sau lenjeria de corp care are nevoie de albire, Vanish Gold White Oxi Action Pudră sau Lichid vă poate ajuta. Nu uitați să citiți întotdeauna eticheta de întreținere pentru orice articol pe care îl spălați și să urmați instrucțiunile de pe produs.