Cum se folosește Vanish - Întrebări frecvente

Selectați categoriile pentru care aveți întrebări

1. Cum se folosește Vanish?

Fiecare produs are instrucțiuni clare de utilizare. Consultați paginile dedicate produselor de pe site-ul nostru și citiți și respectați întotdeauna informațiile de pe ambalajul produselor Vanish, pentru instrucțiuni de utilizare, precauții și recomandări.

 

2. Pot folosi Vanish pentru curățarea covoarelor?

Produsele Vanish pentru curățarea covoarelor și tapițeriilor nu sunt adecvate pentru materiale de tipul catifelei, brocardului sau materiale care nu pot fi curățate umed. Vă rugăm să consultați pagina dedicată produselor.

3. De unde pot cumpăra Vanish?

Puteți găsi mai multe game de produse Vanish în supermarketul sau hypermarketul pe care îl frecventați.

 

4. Pot să înlocuiesc detergentul obișnuit cu produsele Vanish?

Nu. Va trebui să continuați să folosiți detergentul dvs. obișnuit. Produsele Vanish fac parte din categoria aditivilor pentru îndepărtarea petelor, pentru mașina de spălat rufe, care se utilizează împreună cu detergentul, și nu în scopul înlocuirii acestuia.

 

5. Pot scoate petele din lână sau mătase cu Vanish?

Urmați și respectați întotdeauna instrucțiunile pentru spălare de pe etichetele hainelor. Pentru informații detaliate, consultați paginile dedicate produselor și informațiile de pe ambalajele fiecărui produs Vanish în parte.

 

6. Aceste produse vor afecta culoarea rufelor?

Acțiunea Vanish este sigură pentru culoarea hainelor, iar acestea nu se vor decolora. Totuși, dacă aveți dubii cu privire la utilizarea Vanish pe haine, testați întâi produsul pe o suprafață mică a țesăturii, mai puțin vizibilă.

 

7. Pot utiliza înălbitor cu produsele Vanish?

Nu recomandăm utilizarea înălbitorilor împreună cu produsele Vanish. Dacă doriți să redați strălucirea hainelor albe, vă recomandăm să folosiți un produs din gama Vanish Oxi Action Crystal White sau Vanish Gold White Oxi Action.

 

8. Care este temperatura adecvată pentru produsele Vanish?

Vă recomandăm să folosiți Vanish împreună cu detergentul dvs. în cicluri de spălare începând cu 40 de grade, precum și pentru pre-tratare sau înmuiere.

 

9. Trebuie să spăl multe rufe albe și nu îmi place deloc că devin gri, în timp. Ce pot face?

Gama Vanish Oxi Action Crystal White este concepută pentru a preveni acest lucru, având agenți de albire care vor menține hainele de un alb strălucitor!

 

10. Ce trebuie să fac în cazul înghițirii de Vanish?

În caz de înghițire, consultați imediat medicul și arătați-i produsul și eticheta acestuia.

 

11. Ce trebuie să fac în cazul în care Vanish îmi intră în ochi?

ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic.