Despre aditivii din Vanish

1. Pot să înlocuiesc detergentul obișnuit cu produsele Vanish?

Nu. Va trebui să continuați să folosiți detergentul dvs. obișnuit. Produsele Vanish fac parte din categoria aditivilor pentru îndepărtarea petelor, pentru mașina de spălat rufe, care se utilizează împreună cu detergentul, și nu în scopul înlocuirii acestuia.

 

2. Pot scoate petele din lână sau mătase cu Vanish?

Urmați și respectați întotdeauna instrucțiunile pentru spălare de pe etichetele hainelor. Pentru informații detaliate, consultați paginile dedicate produselor și informațiile de pe ambalajele fiecărui produs Vanish în parte.

 

3. Aceste produse vor afecta culoarea rufelor?

Acțiunea Vanish este sigură pentru culoarea hainelor, iar acestea nu se vor decolora. Totuși, dacă aveți dubii cu privire la utilizarea Vanish pe haine, testați întâi produsul pe o suprafață mică a țesăturii, mai puțin vizibilă.

 

4. Pot utiliza înălbitor cu produsele Vanish?

Nu recomandăm utilizarea înălbitorilor împreună cu produsele Vanish. Dacă doriți să redați strălucirea hainelor albe, vă recomandăm să folosiți un produs din gama Vanish Oxi Action Crystal White sau Vanish Gold White Oxi Action.

 

5. Care este temperatura adecvată pentru produsele Vanish?

Vă recomandăm să folosiți Vanish împreună cu detergentul dvs. în cicluri de spălare începând cu 40 de grade, precum și pentru pre-tratare sau înmuiere.

 

6. Trebuie să spăl multe rufe albe și nu îmi place deloc că devin gri, în timp. Ce pot face?

Gama Vanish Oxi Action Crystal White este concepută pentru a preveni acest lucru, având agenți de albire care vor menține hainele de un alb strălucitor!