Breadcrumbs


Mențiuni legale importante

ATENȚIE Accesarea și utilizarea acestui site și a tuturor site-urilor Reckitt Benckiser (denumite în continuare „Site-ul/Site-urile”) sunt supuse următorilor termeni și condiții și tuturor legilor aplicabile. Prin vizualizarea acestui Site, sunteți de acord cu termenii acestuia; dacă nu sunteți de acord cu termenii, nu vizualizați acest Site. Site-urile noastre pot conține termeni și condiții suplimentare, care vor fi aplicabile pentru utilizarea acelor Site-uri. În cazul în care există un conflict între termenii și condițiile incluse aici și termenii suplimentari ai unuia din Site-urile noastre, termenii de aici vor avea prioritate. Reckitt Benckiser își rezervă dreptul de a revizui acești termeni și condiții și/sau de a suspenda în orice moment, fără înștiințare, accesul la Site-uri. Ar trebui să verificați Site-urile din când în când pentru a verifica Mențiunile Legale în vigoare și alți termeni și condiții suplimentare, deoarece acestea au caracter obligatoriu.


Puteți parcurge acest Site pentru divertisment personal și pentru informații. Puteți descărca pe un computer sau tipări orice material de pe Site doar pentru utilizarea non-comercială, educațională, privată sau la domiciliu. Cu toate acestea, nu puteți distribui, modifica, transmite sau revizui conținutul acestui Site fără permisiunea scrisă a Reckitt Benckiser. Nu puteți crea legături către Site de pe site-ul unei terțe părți fără permisiunea noastră anterioară scrisă.


Dacă nu este specificat altfel, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor de pe Site (incluzând dar fără a se limita la fotografii și imagini grafice) sunt deținute de Reckitt Benckiser sau de licențiatorilor acestuia. Nici titlul, nici drepturile de proprietate intelectuală nu sunt transferate către o terță parte prin utilizarea sau accesarea acestui Site; dimpotrivă, toate drepturile, titlul și participarea în și pentru toate aspectele acestui Site rămân proprietatea exclusivă a Reckitt Benckiser și a licențiatorilor acestuia. Site-urile Reckitt Benckiser sunt protejate prin drepturi de autor și alte legi aplicabile. În cazul în care încălcați oricare dintre termenii din aceste Mențiuni Legale sau termenii oricăruia dintre Site-uri, permisiunea de a utiliza aceste Site-uri vă este retrasă în mod automat. Toate drepturile care nu sunt acordate aici în mod explicit sunt rezervate.


În cazul în care doriți să comunicați formal cu Reckitt Benckiser referitor la o problemă legală, vă rugăm să contactați reprezentanța locală a companiei Reckitt Benckiser. Site-ul corporației noastre, reckittbenckiser.com, conține o listă a companiilor noastre locale.


Materialele de pe Site sunt furnizate „ca atare”, fără condiții, garanții, declarații sau alți termeni de orice fel. Reckitt Benckiser nu oferă garanții sau declarații referitoare la exactitatea sau integralitatea conținutului acestui Site sau al altor site-uri legate de acest Site. Reckitt Benckiser poate efectua schimbări ale conținutului în orice moment, fără înștiințare. Materialul de pe Site poate fi depășit, iar Reckitt Benckiser nu se angajează să actualizeze acest material. Prin urmare, până la limita maximă permisă de lege, Reckitt Benckiser vă oferă Site-ul pe baza faptului că Reckitt Benckiser exclude orice declarații, garanții, condiții și alți termeni care, excluzând aceste Mențiuni Legale, ar putea avea efecte în relația cu Site-ul.

Site-urile care sunt proiectate să ofere informații despre produsele noastre de sănătate sau medicamentele autorizate nu sunt gândite să ofere sfaturi medicale sau instrucțiuni de utilizare, ci numai informații generale pe care nicio persoană nu trebuie să se bazeze pentru niciun scop specific. Consultați întotdeauna medicul sau farmacistul pentru sfaturi referitoare la tratament, conform circumstanțelor și nevoilor individuale.


Reckitt Benckiser (inclusiv oricare dintre afiliații săi și oricare dintre directorii, angajații, acționarii sau agenții Reckitt Benckiser și ai afiliaților săi) nu sunt răspunzători pentru nicio pagubă directă, indirectă, accidentală, secundară sau represivă cauzată de: (a) abilitatea (sau inabilitatea) de a accesa acest Site, (b) utilizarea (sau inabilitatea de a utiliza) orice conținut al acestui Site sau (c) conținutul oricărui site (oricăror site-uri) cu legături spre acest Site. În plus, Reckitt Benckiser nu garantează că acest Site sau serverul care îl face disponibil este fără viruși sau alte componente dăunătoare; dumneavoastră (și nu Reckitt Benckiser) vă asumați întregul cost pentru întreținerea, repararea sau corectarea necesare, iar orice compensație în orice proceduri în legătură cu acestea va fi limitată la daune financiare și nu va include o hotărâre judecătorească de amânare sau suspendare sau o directivă pentru niciuna dintre părți, alta decât decizia de a plăti o sumă de bani.


Prin postarea sau transmiterea acestui Site pe internet, garantați față de Reckitt Benckiser că materialul va fi tratat ca neconfidențial și fără drepturi de proprietate. Prin transmiterea sau postarea oricărei comunicări sau material pe acest Site, sunteți de acord că Reckitt Benckiser și oricare dintre afiliații săi pot folosi comunicarea și/sau materialul pentru orice scop, inclusiv reproducerea, transmiterea, publicarea, difuzarea și postarea. Reckitt Benckiser nu are obligația de a răspunde mesajelor postate pe acest Site, nici nu oferă nicio compensație pentru asemenea comunicare/material. Vă rugăm să țineți cont de faptul că legea națională stabilește tipul de materiale care pot fi postate pe un website; nu trebuie să încălcați nicio asemenea lege, inclusiv pe cele care interzic materialele amenințătoare, calomniatoare, defăimătoare, obscene, pornografice, indecente sau vulgare sau să postați orice material care ar putea constitui sau încuraja o conduită ce poate fi considerată infracțiune sau contravenție față de orice altă lege aplicabilă.


Reckitt Benckiser nu poate și nu își asumă nicio responsabilitate de a verifica comunicările și materialele postate pe Site-urile sale. Cu toate acestea, Reckitt Benckiser își rezervă dreptul, la libera sa alegere, de a șterge orice comunicări sau materiale pe care le consideră inacceptabile, indiferent de motiv.


Reckitt Benckiser susține utilizarea denumirilor, siglelor și însemnelor care apar în acest Site în acele zone în care compania sau afiliații ei au dreptul de a face acest lucru, fie în virtutea unor mărci comerciale sau autorizații înregistrate, fie în curs de înregistrare, fie prin alte mijloace. Pentru evitarea suspiciunilor, Reckitt Benckiser nu susține utilizarea niciunei denumiri, sigle sau însemn în nicio zonă în care nu are acest drept și nu va furniza sau nu se va oferi să furnizeze produse și/sau servicii cu aceste denumiri, sigle sau însemne în zonele respective. Utilizarea sau utilizarea nepotrivită a acestor mărci comerciale sau a oricărui alt conținut al acestui Site, cu excepțiile menționate în acești termeni și condiții sau în cuprinsul Site-ului este strict interzisă.


Utilizarea de către dumneavoastră a acestui Site este reglementată în toate aspectele de legile din Anglia și Țara Galilor, fără posibilitatea de a alege între legi alternative. Orice chemare în judecată sau orice acțiune în justiție legată de acest Site trebuie începută în maxim 12 luni de la momentul în care a apărut cauza acțiunii.


RB UK Commercial Limited
Sediul social la 103-105 Bath Road, Slough, Berks, SL1 3UH
Înregistrat în Anglia & Țara Galilor, Nr. 8784077