Aflați cum puteți combate petele de sosuri: Petreceri fără pete

Nu este o coincidență că unele dintre cele mai mari petreceri din timpul anului au loc în mijlocul iernii. Chiar și cu mii de ani în urmă, există dovezi că cele mai mari petreceri aveau loc în perioada anului care coincide acum cu sfârșitul lunii decembrie. Pentru a trece mai ușor peste frigul de afară, oamenii se adunau și sărbătoreau, mâncarea fiind în centrul atenției. Și acum, peste tot în lume, oamenii asociază iarna cu mesele bogate, cu mâncăruri grase, grele, puternic condimentate și aromate.
Aceste mâncăruri, oricât de gustoase ar fi, produc pete greu de îndepărtat, astfel încât nu va trece foarte mult timp până când noua ta garderobă de iarnă va fi plină de pete de la tot felul de sosuri. Prin urmare, am întocmit mai jos un meniu cu cele mai populare condimente care se fac vinovate de pete, arătând de ce pot fi atât de dificil de îndepărtat și cum face Vanish ca îndepărtarea acestora să fie atât de ușoară.

La aperitiv:

Supă

Practic, acesta nu este un sos, dar este un fel de mâncare care se consumă în perioada sărbătorilor care poate provoca pete extrem de greu de curățat. Pentru supe se folosesc adesea arome și culori care mai de care mai îndrăznețe, care abia așteaptă să facă cunoștință cu hainele dumneavoastră cele mai bune. Cea mai bună strategie pentru a îndepărta petele de supă este să acționați imediat, mai întâi clătind cu apă, apoi aplicând o cantitate generoasă de Vanish Gold Oxi Action. Lăsați să acționeze timp de o oră, înainte de a spăla haina normal, adăugând o măsură de Vanish.

Felul principal:

Sos pentru friptură

Sosul pentru friptură poate însemna foarte multe lucruri, însă acum ne referim la sosul brun foarte gras obținut din suc de carne îngroșat - de nelipsit la o cină cu friptură. Conținutul bogat în grăsime al sosului brun pentru friptură face ca petele acestea să fie foarte greu de îndepărtat, dar dacă luați niște Vanish Gold Oxi Action Lichid și masați ușor zona afectată, grăsimea ar trebui să se curețe foarte ușor. Apoi, spălați adăugând o doză suplimentară de Vanish, pentru a fi siguri că pata de sos a fost curățată definitiv!

Muștar

Această pastă galbenă este foarte dificil de curățat, așa că vă recomandăm să vă grăbiți să o îndepărtați de pe haină. Îndepărtați cât de mult puteți, dar aveți grijă să nu deteriorați fibrele țesăturii, apoi frecați pata cu o pastă formată din Vanish Gold Oxi Action Pudră și apă. Lăsați soluția să acționeze zece minute, apoi clătiți dinspre interior. Spălați imediat, adăugând o doză suplimentară de Vanish.

Sos de afine

Precum sosul de coacăze roșii și jeleul de gutui, sosul de afine este un jeleu din fructe și foarte multe arome, care poate fi servit atât la mâncărurile dulci, cât și la cele sărate. Acest jeleu de un roșu aprins pătrunde rapid în fibrele țesăturilor, însă poate fi și ușor de îndepărtat. Dacă vedeți o pată imediat, întoarceți haina pe dos și curățați pata clătind zona afectată cu apă de la robinet. În cazul în care constatați că a rămas o urmă roșie, aplicați Vanish Gold Oxi Action Lichid direct pe pată, adăugând o doză suplimentară în mașina de spălat, iar pata va dispărea definitiv.

La desert:

Compot

Tartele cu brânză, tartele cu fructe, prăjiturile și prăjiturile Pavlova, niciuna dintre acestea nu ar fi completă fără un strat gros de fructe din compot. Chiar dacă deserturile în sine nu sunt un pericol din punct de vedere al petelor, acest sos concentrat cu siguranță este un pericol și poate fi un coșmar pentru haine. Aplicați Vanish Gold Oxi Action Lichid tamponând și ștergând, fără să frecați, pentru a evita extinderea și mai mult a petei de sirop. Lăsați la înmuiat timp de zece minute, înainte de a spăla normal în mașina de spălat, adăugând o doză de Vanish împreună cu detergentul dvs., pentru a curăța.