Ajutor, vine Crăciunul…

Vine Crăciunul, iar alături de prietenie și familie împărtășiți împreună bucuria sărbătorilor. Casa dumneavoastră va fi plină de pete de sos pentru friptură și vin roșu, bucățele de ciocolată, firimituri, funde și bucăți de ambalaj de cadouri.  Însă nu vă panicați, cu puțină planificare în avans vă veți putea bucura de Crăciun la fel de mult precum oaspeții dumneavoastră.

Înainte de a vă umple întreaga casă cu decorații, cadouri și oameni, o organizare rapidă nu strică niciodată. Dar de unde să începeți? Nu încercați să curățați totul, concentrați-vă asupra încăperilor în care vor sta oamenii de sărbători, și anume sufrageria și camera de zi, baia și, poate, dormitorul pentru oaspeți. Nu uitați că prietenii și familia au venit să vă vadă pe dumneavoastră și nu se așteaptă ca locuința dumneavoastră să fie perfectă!

 • Sfaturi înainte de Crăciun:
  Pentru a crea spațiu pentru toate decorațiile dumneavoastră și felicitările de Crăciun, precum și pentru cadouri, este bine să aveți un plan general de organizare. Aruncați ziarele și revistele vechi. Donați toate articolele pe care nu le mai folosiți.
 • Pregătiți cuptorul îndepărtând arsura și grăsimea - nimic nu este mai rău decât mirosul de grăsime veche arsă în timp ce pregătiți cina, mai ales în ziua de Crăciun.
 • Nu așteptați până când curcanul este gata, pentru a căuta tava potrivită și a constata că nu este curată. Folosiți lichid de spălare sau o soluție de curățare sub formă de cremă sau, pentru grăsimea foarte arsă, procedați la fel ca pentru curățarea cuptorului.
 • Crăciunul înseamnă lumânări aprinse, așa că verificați sfeșnicele pentru a vă asigura că nu sunt pline de praf și de ceara de anul trecut.
 • Faianța, gresia și alte suprafețe trebuie curățate bine, astfel vor arăta frumos și veți ști că vă veți putea relaxa și în perioada Crăciunului
 • Dezghețați și curățați frigiderul și congelatorul, pentru a avea spațiu suficient pentru cumpărăturile de Crăciun.
 • Faceți ordine în dulapuri, pentru a ști ce ingrediente și poate chiar ustensile de bucătărie vă lipsesc. Astfel vă puteți planifica lista de cumpărături și veți evita drumul din ultimul moment până la magazine. De asemenea, vă puteți planifica să împrumutați lucrurile de care aveți nevoie pentru aranjarea mesei.
 • Ce spuneți despre reîmprospătarea covoarelor? Vanish Carpet Care Șampon Manual pentru curățarea covoarelor cu suprafață mare este un produs revoluționar creat pentru curățarea și reîmprospătarea covorului dumneavoastră. Amestecul obținut conform instrucțiunilor de utilizare de pe etichetă ajută la îndepărtarea urmelor dificile de pământ, mirosurilor și prafului care au pătruns în țesătura covorului. A fost creat special pentru a fi folosit cu ușurință pe covoarele din casă. Acțiunea amestecului pentru spumare înseamnă că mocheta și covoarele dumneavoastră se usucă și se aspiră ulterior aplicării produsului pentru a mirosi minunat datorită parfumului său.
 • Ce părere aveți despre angajarea unui profesionist în spălarea ferestrelor, pentru ca acestea să strălucească? În această perioadă a anului, soarele este foarte jos pe cer și, dacă strălucește, se va vedea orice urmă de murdărie sau amprente de degete de pe geamuri.
  Asigurați-vă că folosiți Vanish Oxi-Action pentru a avea cu toții haine, fețe de masă, prosoape și lenjerii de pat frumoase, curate și fără pete pe întreaga perioadă a sărbătorilor.