Cele mai bune recomandări pentru începerea școlii

Puțină planificare n-a stricat nimănui, așa că, pentru a evita aglomerația ce vine odată cu începerea școlii, vă oferim cinci recomandări de bază pentru ca luna septembrie să vă prindă pregătiți.

 

  1. Profitați la maxim de reduceri

Gândiți-vă la toate cele necesare înainte de a merge la cumpărături, pentru a nu face achiziții inutile și a economisi timp. Puteți realiza acest lucru sortând hainele care nu-i mai sunt bune copilului sau cutiile pentru prânz sparte, care trebuie aruncate.

 

Încercați să nu aruncați obiecte, înainte de a vedea dacă nu pot fi refolosite. Hainele albe, care par distruse din cauza petelor de iarbă și noroi, pot fi salvate, aplicând Vanish înaintea unei spălări rapide.

 

  1. Reintrați ușor în vechea rutină.

Reîncepeți să vă adaptați la vechiul program cu două săptămâni înainte de începerea școlii:

 

Stabiliți ora de culcare ceva mai devreme

Vorbiți-i copilului despre aspectele pozitive ale reîntoarcerii la școală, cum ar fi revederea prietenilor.

Încercați să evitați planificarea vacanței chiar înaintea începerii școlii

Stabiliți un program de lucru, odihnă și joacă.

 

  1. Planificați mersul la școală.

Să vă asigurați că mersul la școală se realizează în siguranță și la timp este mereu o experiență stresantă. Dacă cel mic urmează să meargă la o altă școală, asigurați-vă că ați rezolvat problema transportului.

 

În cazul în care copilul merge la școală pe jos sau cu bicicleta, reamintiți-i să nu vorbească cu străinii și să se deplaseze în siguranță, parcurgând de câteva ori cu el traseul.

Dacă duceți dvs. copilul cu mașina, asigurați-vă că știți drumul și planificați timpul necesar deplasării.

 

  1. Organizați-vă.

Folosiți vacanța pentru a vă pregăti din timp pentru școală și a fi cu un pas înainte.

 

Dacă ați primit informații din partea școlii, notați-vă într-un jurnal datele importante, precum cele legate de începerea și încheierea semestrelor, ședințele cu părinții etc.

Uneori se pune și problema birocrației abundente, pe care o puteți rezolva din timp, pentru a evita stresul în ultimul moment.

Actualizați-vă și informațiile de contact, pentru situații de urgență.

 

  1. Rezolvați problema îngrijirii copilului după orele de școală.

Uneori nu e ușor să găsiți un plan de îngrijire bun, după școală, iar bonele bune sunt rezervate cu luni întregi înainte. Încercați să rezolvați cât mai devreme această problemă. Nu uitați să vă asigurați că cel mic știe exact unde să meargă după școală și sunați bona pentru a confirma cu câteva zile înainte de începerea școlii.

 

În cazul în care copilul va rămâne singur acasă până când vă întoarceți de la muncă, implementați reguli generale cu privire la deschiderea ușii, răspunsul la telefon și siguranța generală. Nu vă îngrijorați dacă se varsă băuturi cât timp lipsiți, țineți la îndemână, în casă, Vanish Carpet Care Șampon Manual pentru covoare. Cel mai important lucru este siguranța copilului.