Ce ar spune covoarele daca ar putea vorbi

Daca ar putea vorbi, covoarele ar avea urmatoarele sugestii:

 

  1. Dragi pantofi, voi ramaneti la usa. Locul vostru este pe hol, pe gresie sau intr-un dulap special creat pentru voi.
  2. Dragi pisici si catei, sunteti foarte simpatici. Dar aveti foarte mult par, care nu e usor de scos din covoare. Cum ar fi daca voi ati sta doar in camerele fara covoare?
  3. Dragi musafiri, petrecerile cu voi sunt excelente! Printre cele mai amuzante momente din viata noastra, a covoarelor. Pana incepeti sa scapati lucruri pe jos. Un pic de ketchup, un pic de vin, un pic de cafea. Ce sa mai, o gramada de pete. Data viitoare cand veniti in vizita, ar fi dragut sa aduceti un produs Vanish in loc de o sticla de vin. 
  4. Dragi copii, voi chiar sunteti amuzanti. Mai ales cand va murdariti cu ciocolata pe maini si mergeti de-a busilea. Sau cand mancati prajituri si ne dati si noua sa mancam. N-ati auzit ca noi, covoarele, suntem la dieta? Asa ne mentinem subtiri! Stiu ca vreti sa ne faceti mai pufoase, ca sa stati mai bine pe noi.
  5. Dragi parinti, radem-glumim, dar viata trebuie traita. Ne-am plans de pantofi, pisici, catei, musafiri, copii, dar sa stiti ca suntem niste covoare cooperante. Acceptam orice. Suportam si cele mai greu de scos pete. Pentru ca... stiti ce? Avem noi ac de cojocul lor. Doar ca trebuie sa ne ajutati si sa ne spalati cu Vanish.

 

Acum ca am auzit ce si-ar dori covoarele, hai sa vedem cum punem in aplicare sugestiile oferite. 

 

Dupa orice petrecere, nu conteaza cat de multe pete sunt pe covor, ci mai degraba cu ce se pot indeparta. Pentru asta exista Vanish Carpet Care Sampon Manual. 

 

Pasul 1:

Inlaturati excesul de ciocolata, prajituri, cafea sau orice a cauzat pata. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Cu cat este mai proaspata pata, cu atat este mai usor de indepartat.

 

Pasul 2: 

Aspirati covorul inainte de a  utiliza  Vanish Carpet Care.

 

Pasul 3: 

Pregatiti o solutie formata din 1 parte Vanish Carpet Care Sampon Manual si 9 parti de apa calda cu temperatura de aproximativ 40 de grade. Amestecati pana se formeaza spuma. Aplicati apoi spuma pe intreaga suprafata, in mod uniform. 

 

Pasul 3bis

Dupa cum ziceam, daca sunt pete mai vechi - aplicati direct Vanish pe pata si frecati putin. 

 

Pasul 4

Lasati sa se usuce si apoi aspirati din nou. Covoarele vor ramane curate, Improspatate, cu un miros placut. Covoare curate Inseamna o atmosfera placuta In casa, numai buna ca sa ofere un sentiment ca acasa. 

Important: Intotdeauna testati rezistenta culorilor pe o suprafata mai putin vizibila a covorului. Incercati sa folositi doar spuma, intrucat umezeala in exces ar putea cauza micsorarea sau decolorarea covoarelor.

Pare complicat? Nu e deloc. Cu Vanish Carpet Care nu mai aveti grija petelor si va bucurati de covoare curate chiar daca aveti animale de companie, musafiri, petreceri. Iar copiii poznasi se pot juca in continuare in tihna pe covor.