Pete negre pe haine

Pete de ulei

 

Nu vom discuta în această secțiune doar despre uleiul de măsline, ci și de gudron/smoală și pete care în general sunt greu de îndepărtat și sunt cauzate de schimbarea uleiului de motor sau de alte activități asociate. Am văzut cu toții salopetele mecanicilor și murdăria pe care o acumulează în timp, iar hainele dvs. nu trebuie să aibă aceeași soartă, când aveți Vanish.

 

Dacă îmbrăcămintea sau materialul este ținta unei pete de ulei, tratați pata imediat cu apă fierbinte, care îndepărtează surplusul.

 

Dacă nu este posibil, luați cât de mult puteți din grăsime sau ulei cu o lingură sau cu un alt obiect cu margine, având grijă să nu presați pata, agravând-o. Apoi, tamponați ce a rămas din pata de grăsime cu un prosop de hârtie sau cârpă umedă, cu o mișcare în sus, până când pata nu mai iese. Când ajungeți acasă, înmuiați pata în Vanish, conform instrucțiunilor de pe eticheta produsului:

 

Amestecați 100ml de Vanish Gold Oxi Action Lichid  în 4L de apă călduță.

Apoi înmuiați articolul timp de maxim o oră, pentru rufele colorate, sau până la șase ore, pentru cele albe.

Apoi spălați. Adăugați o măsură de 100ml de lichid în mașina de spălat, împreună cu detergentul. Stabiliți ciclul de spălare și așteptați să se încheie.

 

Pete de mascara

 

Mascara este adesea o cauză a petelor, apărând pe mâneci și topuri din lipsă de concentrare sau o mișcare neîndemânatică a mâinii, adesea în momentele cele mai inoportune. Din fericire, petele de mascara sunt ușor de îndepărtat. Vă recomandăm să urmați cu atenție și să respectați  instrucțiunile de utilizare de pe etichetele produselor Vanish:

 

Îndepărtați mascara în exces, mai întâi, cu ajutorul unui cuțit neascuțit sau al unui obiect similar.

Tamponați pata cu apă rece, având grijă să nu întindeți pe material.

Folosind Vanish Gold Oxi Action Lichid, înmuiați haina adăugând o măsură de pudră în 4 litri de apă călduță.

Lăsați la înmuiat pentru o oră pentru rufele colorate și pentru șase ore pentru cele albe.

Apoi, spălațiadăugând o măsură de Vanish, iar pata de mascara ar trebui să fie îndepărtată.

În general, la fel ca în cazul tuturor celorlalte pete, cu cât așteptați mai mult înainte de a trata pata, cu atât va fi mai greu de îndepărtat.

 

Pete de cerneală

 

Oricine a avut o pată de cerneală știe cât de greu e de îndepărtat, dar nu și cu Vanish! Deși cel mai adesea, cerneala este albastră, și cea neagră e foarte populară în mediul profesional. Pentru a afla cele mai bune metode pentru a îndepărta aceste pete, citiți mai jos cea mai simplă opțiune:

 

Amestecați o cupă de Vanish Gold Oxi Action Pudră cu apă.

Aplicați pasta și lăsați-o să acționeze maxim o oră.

Spălați ca de obicei, adăugând la spălare încă o cupă de Vanish.

Și gata, hainele ar trebui să fie ca noi și fără pic de cerneală!