Cum sa îți păstrezi gulerele si cămășile albe

Majoritatea oamenilor consideră că moda trebuie să fie complicată, că trebuie să arăți ca și cum te-ai străduit, însă cele mai longevive tendințe sunt și cele mai simple: un costum negru, o pereche de blugi cu un croi bun sau o geacă de piele clasică.

Ce au aceste elemente în comun și motivul pentru care rezistă de la un sezon la altul este simplitatea. Cel mai important element al oricărei garderobe este cel mai adesea trecut cu vederea: rochia-cămașă albă. Poate vi se pare amuzant, dar o cămașă albă poate fi folosită în orice ținută și la orice ocazie, fiind confortabilă, elegantă, aspectuoasă și potrivită cu aproape orice, de la haine office casual, la weekend formal și toate celelalte stiluri intermediare.

Singurul inconvenient al cămășilor albe este că uneori întreținerea lor este dificilă, în special în ceea ce privește păstrarea culorii albe a materialului. Uneori poate fi mai ușor să cumpărați o cămașă albă nouă, decât să păstrați aspectul clasic, alb, al cămășii dvs., însă veți fi surprins cât de eficiente sunt produsele noastre pentru îndepărtarea petelor.

Pentru ceva atât de ieftin și omniprezent, se poate purta într-o multitudine de stiluri diferite. Nu prea puteți greși atunci când asortați o cămașă albă cu diverse ținute și stiluri, dar ceea ce majoritatea nu înțelege e cum să cumpere o cămașă cu un croi adecvat, în funcție de constituție sau tipul corpului. Mai jos se află cele mai importante aspecte la care să vă uitați atunci când căutați o cămașă cu un croi perfect:

Trebuie să intre două degete pe lângă gulerul încheiat.

Trebuie să fie suficient de strâmtă în jurul încheieturii, pentru ca manșetele să trebuiască desfăcute, pentru a scoate mâinile.

Mânecile trebuie să fie suficient de lungi pentru a vă putea ridica mâinile ca pe niște aripi, fără a se trage manșetele pe antebraț, dar suficient de scurte pentru a nu exista mai mult de 2,5 cm de material care să se strângă lângă manșetă când brațele sunt lăsate pe lângă corp.

Umerii cămășii trebuie să ajungă până la umeri și nu mai departe.

Trebuie să existe un spațiu suficient pe piept și talie pentru a prinde 2,5-7,5 cm de material (în funcție de cât doriți să fie de strâmtă).

Singurul dezavantaj al cămășilor albe este că unii le consideră greu de curățat, însă cu Vanish Gold White Oxi Action Pudră pentru rufe albe, puteți păstra albul și aspectul nou al cămășilor, la fiecare purtare.