Cum să îți păstrezi hainele curate vara asta

Odată cu ieșirea soarelui, nu e nimic mai frumos decât să scoți din dulap hainele albe, care debordează de optimism. Nu doar că vă vor face să simțiți fiecare zi ca un nou început, dar vă vor ține de răcoare în căldura verii. Citiți mai departe pentru a afla cum să îngrijiți hainele albe și să evitați numeroasele pete care le-ar putea pune în pericol.

Cum să le faceți să arate minunat înainte de a le îmbrăca

Chiar dacă aveți norocul de a evita petele dificile, hainele albe își pot pierde în timp strălucirea, dacă nu sunt tratate corespunzător. Mai jos se află câteva sugestii pentru a reda strălucirea hainelor albe:

Spălarea rufelor albe acasă are efecte mai bune decât curățarea chimică. Evitați spălarea lor împreună cu rufele colorate și consultați întotdeauna eticheta pentru instrucțiunile de spălare, care sunt specifice fiecărei piese de îmbrăcăminte.

Nu utilizați un înălbitor tradițional la spălare, deoarece poate apărea un efect nedorit de îngălbenire. Încercați să folosiți Vanish Gold White Oxi Action, un produs de top care îndepărtează murdăria din fibre, fără a uza materialul, obținând haine cu până la 3 nuanțe mai albe.

Aveți grijă să desfaceți nasturii înainte de spălare, pentru a nu întinde și deteriora piesa de îmbrăcăminte în jurul găicilor.

Gândiți-vă să investiți într-un fier de călcat cu aburi, deoarece aburul pătrunde în cute și le înmoaie, iar astfel acestea devin mai ușor de întins. De asemenea, este mai blând cu hainele, comparativ cu acele aparatele de călcat tradiționale, deoarece puteți folosi reglajul de temperatură redusă și abur intens.

Gândiți-vă și la modul de depozitare a hainelor albe. Grupați-le împreună în dulap, pentru a nu prelua pete de frecare de la hainele colorate.

 

Obligațiile zilnice și relaxarea de weekend

Hainele albe pot fi purtate la muncă, dar naveta într-un mijloc de transport aglomerat și o zi la birou înseamnă posibilități infinite pentru petele nedorite. Având în vedere numărul de oameni din mijloacele de transport în comun, aveți motive să vă faceți griji pentru hainele albe. Puteți lua în considerare o jachetă ușoară, pe care să o luați cu dvs. și să o purtați ca element de protecție, până când ajungeți la muncă. Puteți observa pete galbene cauzate de transpirație, subraț sau gulerul piesei de îmbrăcăminte, care nu se îndepărtează la o spălare normală.

 Vanish Gold White Oxi Action se poate utiliza ca un tratament imediat pentru petele care apar în weekend. De la petele de iarbă de la picnic, la pete de vin roșu de la cină, cât timp sunteți vigilent, puteți să faceți hainele albe să arate ca noi, într-un timp foarte scurt.