Cum să păstrezi albul hainelor tale

Ni se rupe sufletul atunci când ne dăm seama că un articol de îmbrăcăminte preferat a ajuns la finalul vieții - este ca și cum am pierde un prieteni vechi. Fie că este vorba despre stil, fie despre sentimente (purtam bluza aceasta atunci când m-am cunoscut prima dată cu partenerul meu! Bunica a croșetat-o!) nu ar trebui să existe niciun motiv pentru care ar trebui să simțiți din nou asta. Principalele vinovate pentru sfârșitul hainelor dumneavoastră preferate sunt petele sau îngălbenirea culorii albe. Pentru a fi siguri că hainele din garderobă țin pasul cu dumneavoastră, folosiți Vanish și vor arăta ca noi, de un alb strălucitor și fără nicio pată..

Hainele albe

Hainele albe își pierd adesea strălucirea și pălesc. În timp, își pierd culoarea albă inițială și devin mai gri. Acesta este rezultatul natural al purtării și spălării frecvente, dar nu este inevitabil. Nu este deloc dificil să păstrați mereu strălucirea hainelor dumneavoastră albe.

 

 În cazul în care folosiți o mașină de spălat, este important să vă asigurați că o curățați periodic. În timp se pot acumula sedimente în tambur, iar acestea se pot impregna în țesături, care își vor pierde strălucirea. Dacă mașina dumneavoastră de spălat nu este curată, nu vă puteți aștepta ca hainele să fie curate! Se recomandă o curățare temeinică a mașinii de spălat din trei în trei luni. În cele din urmă, se recomandă spălarea hainelor albe după fiecare purtare, adăugând o măsură de Vanish Oxi Action Crystal White, chiar dacă par a fi curate. Grăsimea de pe piele se poate acumula în timp, hainele albe căpătând un aspect murdar persistent, chiar și după spălare.

 

În cazul în care citiți aceste sfaturi puțin cam târziu, tot nu aveți motive de îngrijorare. Pentru a reda strălucirea hainelor albe: înmuiați articolele de îmbrăcăminte în apă cu Vanish Oxi Action Crystal White timp de până la 6 ore. Pe viitor, aveți grijă să spălați hainele albe separat și adăugați o măsură de Vanish Oxi Action Crystal White la fiecare spălare, pentru a păstra culoarea albă.

 

Pentru îndepărtarea petelor: pre-tratați orice pată pe care o observați cu o soluție alcătuită din Vanish și o cantitate mică de apă caldă. Apoi, nu uitați să spălați întotdeauna hainele albe separat, adăugând o măsură de Vanish Oxi Action Crystal White, pentru un aspect impecabil.

 

Nu uitați să verificați întotdeauna tipul de material pe care au apărut petele și consultați mai întâi ghidurile noastre cu privire la îndepărtarea petelor deosebit de dificile de pe haine. Acum nu trebuie decât să le purtați, dar aveți grijă să nu orbiți pe cineva!