Curățenia casei: sufrageria

Întotdeauna este dificil să vă alegeți hainele pe care să le purtați la sala de sport: vreți să vă simțiți confortabil, să arătați bine, dar nici nu vreți să vă stricați hainele pe care le iubiți din cauza urmelor de transpirație. Cu timpul, acestea se vor înnegri și vă veți gândi imediat să le aruncați însă, cu ajutorul lui Vanish, nu mai trebuie să vă faceți atâtea griji. Acest ghid vă va ajuta să curățați petele de transpirație și vă va arăta ce puteți face pentru a le preveni.

Pete de transpirație pe haine albe


Petele de transpirație se vor vedea cel mai ușor pe hainele albe. Pentru a le curăța, înmuiați hainele în apă cu Vanish Gold White Oxi Action timp de până la șase ore, în funcție de cât de rezistentă este pata. După ce s-a înmuiat bine, spălați ca de obicei, adăugând o măsură de Vanish și pata va dispărea.

Aveți grijă: nu folosiți niciodată înălbitor pentru a curăța petele de transpirație de pe hainele albe, pentru că, din cauza chimicalelor din înălbitor, nu vor face decât să se înnegrească și mai mult, iar petele vor fi și mai greu de curățat.

Pete de transpirație pe haine colorate


La fel ca în cazul hainelor albe, vă sfătuim ca mai întâi să înmuiați hainele și abia apoi să le spălați. Lăsați haina la înmuiat în apă cu Vanish Gold White Oxi Action timp de o oră. Apoi spălați-o normal la mașina de spălat, adăugând o măsură de Vanish Gold White Oxi Action și pata va dispărea.

Cum puteți preveni petele


Dacă v-ați săturat de petele de transpirație, am găsit soluția pentru a le preveni. Aplicați deodorantul pe care îl folosiți într-un strat subțire și lăsați-l să se usuce cel puțin 30 secunde înainte de a vă îmbrăca cu bluza sau cămașa.

De asemenea, aveți grijă să vă îmbrăcați adecvat, în funcție de ocazie. Transpirația apare atunci când corpul dumneavoastră se încălzește prea tare, iar dumneavoastră purtați haine mult prea groase sau prea grele pentru fizicul dumneavoastră. Nu uitați că, indiferent de vremea de afară, vă veți încălzi imediat ce începeți antrenamentul. Situația se va agrava dacă sunteți deshidratați, prin urmare, nu uitați să beți suficientă apă.

Acesta a fost ghidul nostru împotriva petelor de transpirație. Acum știți cum să preveniți și să combateți petele de transpirație de pe hainele albe și colorate și vă puteți bucura de beneficiile unui stil de viață sănătos.