Sa incepem curatenia de toamna!

Sa incepem curatenia de toamna! 

 

In fiecare toamna ne apucam de sistematizarea casei si de schimbarea garderobei: punem hainele de vara la pastrare, scoatem hainele de iarna la purtare, ne pregatim pentru sezonul rece. Pentru o reimprospatare a casei si a hainelor, haideti sa vedem impreuna de ce am avea nevoie: 

 

Cum se albesc perdelele

Vine o vreme cand perdelele rivalizeaza cu dovlecii de Halloween la culoare, atat de mult se ingalbenesc. In timp, praful se depune pe ele, lumina le transforma intr-un alb-galbui iar fumul de tigara le grabeste procesul de ingalbenire. Mai intai trebuie sa le dati jos, sa le puneti la inmuiat intr-un spatiu suficient de mare incat ele sa poata lasa tot praful, apoi sa aruncati apa murdara si sa le pregatiti pentru inalbire. 

 

Cu ce se albesc perdelele

Vanish Solutie pentru limpezirea perdelelor este expertul in inalbirea perdelelor. Actiunea lui este eficienta pe perdele din plasa, tul sau dantela: adaugat in apa pentru limpezire, acest aditiv protejeaza perdelele impotriva nicotinei, murdariei si a ingalbenirii de la lumina soarelui. Pentru ca nu contine clor, Vanish Solutie Limpezire Perdele se poate folosi la fiecare spalare, fara a afecta tesatura perdelelor. 

 

Cum se utilizeaza Vanish Solutie pentru limpezirea perdelelor: se poate folosi atat la spalarea la masina, cat si la spalarea manuala - adaugandu-se 125 ml la o masina de spalat sau la 10l de apa pentru limpezire. Perdelele vor ramane albe un timp indelungat si vor arata mult mai bine, datorita agentului de apretare. 

 

Daca perdelele au pete mai evidente decat simpla ingalbenire, puteti folosi Vanish Oxi Action Lichid, care indeparteaza chiar si cele mai dificile pete. 

 

Pete pe haine: cum se scot

Sa trecem la garderoba: geci de iarna, paltoane, manusi, fulare, pulovere groase, caciuli - toate acestea au stat la pastrare pe timpul verii. 

 

Pentru a le improspata dupa depozitare si pentru a le pregati pentru sezonul de iarna, hainele care au fost depozitate pe toata perioada verii trebuie spalate si verificate de pete.

Vanish Gold Oxi Action Lichid indeparteaza chiar si cele mai dificile pete. Pentru aceasta, va fi nevoie mai intai de pre-tratare si apoi de inmuiere.

 

Pentru Pre-tratare urmati pasii urmatori:

Pasul 1: Aplicati 2ml de Vanish direct pe pata astfel incat sa o acoperiti complet.

Pasul 2: Frecati pata folosind partea inferioara a capacului dozator astfel incat Vanish lichid sa patrunda mai bine in interiorul petei. Frecati pata atat cat este necesar, dar nu mai mult de 10 minute.

Pasul 4: Turnati 100ml de Vanish lichid in interiorul masinii de spalat alaturi de rufe sau turnati in compartimentul pentru detergent, alaturi de detergent.

Pasul 5: Spalati normal

Important: Urmati si respectati intodeauna instructiunile de utilizare de pe ambalajele produselor Vanish, precum si instructiunile de spalare de pe etichetele tesaturilor. Nu folositi pe lana, matase sau piele. Nu utilizati pe suprafete precum lemn, metal etc.