Dimineața următoare – 10 sfaturi de bază pentru curățenia de după petrecerea de Anul Nou

Poate simțiți că aveți nevoie de o detoxifiere după Sărbătorile de Crăciun, dar casa dumneavoastră va fi chiar mai disperată după petrecerea de grozavă de Anul Nou. Urmați acești pași simpli pentru a vă readuce casa “în formă”, în timp record.

Deschideți ferestrele


Aerul curat ajută la scoaterea mirosului stătut de alcool și mâncare. Va face minuni chiar  și pentru mahmureală.
Haine murdare
Protejați-vă hainele (probabil pijamalele), punându-vă un șorț și mănuși din cauciuc.

Nu irosiți mâncarea


Se poate să mai aveți resturi de mâncare delicioase, care vor putea fi mâncate. Adunați-le și puneți-le în frigider, pentru o gustare delicioasă după ce ați terminat curățenia. Probabil că nu veți mai fi în stare să pregătiți un festin.

Reciclare


Luați obiectele care mai conțin mâncare sau lichid, pentru a evita să se verse și să apară pete. Puteți folosi o găleată, pentru a evita mersul repetat până la chiuvetă. Adunați sticlele, dozele, cartonul sau plasticul de la locul petrecerii și puneți-le deoparte pentru reciclare. Aceasta este o metodă bună de a aborda muntele de mizerie.

Paharele


Adunați toate paharele pe o tavă, acoperită cu un material umed, pentru aderență. Puteți folosi din nou găleata pentru lichidele pe care le-ați omis. Puteți pune în funcțiune mașina de spălat vase, pentru pahare, sau le puteți spăla și lăsa să se usuce, pe un prosop curat, lângă chiuvetă.

Vase și tacâmuri


Puneți toate vasele și tacâmurile murdare la înmuiat în chiuvetă, pentru ca mâncarea care s-a întărit peste noapte să se înmoaie.

Îndepărtarea petelor


Este inevitabil să găsiți pete de mâncare pe covor sau de băutură, pe fața de masă preferată. Scoateți produsele Vanish pentru îndepărtarea petelor și folosiți-le imediat, pentru rezultate optime.

Momentul aspiratului


Aspirați bine întregul spațiu în care a avut loc petrecerea. Acesta este momentul perfect să încercați Vanish Carpet Care Șampon Manual pentru Covoare, pentru a îndepărta petele sau mirosurile neplăcute din material. Amestecul pentru spumare, conform instrucțiunilor de utilizare de pe etichetă, ajută la îndepărtarea urmelor dificile de pământ, mirosurilor și prafului care s-au impregnat în țesătura covorului.

Lăsați mașina de spălat vase să-și facă treaba
Puneți paharele deoparte și introduceți în mașina de spălat vasele și tacâmurile pe care le-ați pus înainte la înmuiat.

Ștergeți blaturile


Încheiați prin ștergerea suprafețelor cu un detergent universal și folosirea mopului pe podele, pentru îndepărtarea petelor lipicioase. Și gata!