Ghid pentru petrecerea de Crăciun

În fiecare sezon al petrecerilor, o componentă inevitabilă a Crăciunului sunt bârfele, suficiente pentru întregul an. Vanish Oxi Action Pudră poate îndepărta cele mai dificile pete, dar nu și acțiunile și evenimentele, așa că asigurați-vă că veți fi ținut minte din motive pozitive, urmând sfaturile noastre pentru supraviețuire la petrecerea de la birou

Băutura din iad

Alcoolul vă poate face mai sociabil și vă poate ajuta să vă relaxați cu colegii, dar e mai bine să rămâneți alert și în control la petrecerea de Crăciun. Luați în considerare limitarea la o singură băutură pe oră și beți un pahar de apă între băuturi. Dacă beți în exces, probabil nu veți reuși să urmați celelalte sfaturi.

 

În cazul în care colegii dvs. nu respectă acest sfat și se varsă vin roșu pe rochia dvs., nu vă panicați. Puteți găsi sfaturi grozave despre îndepărtarea petelor de vin roșu pe pagina cu soluții de pe www.vanish.ro

 

Imaginați-vă că încă sunteți la birou

Deși petrecerea de Crăciun este, desigur, mult mai informală decât mediul de birou, se aplică totuși multe din aceleași reguli de etichetă. Dacă nu ați merge la noua colegă frumoasă de la contabilitate, pentru a o invita la dans, la birou, nu faceți acest lucru nici la petrecerea de Crăciun. Puteți iniția o conversație, în special dacă aveți interese comune, dar așteptați până la Anul Nou pentru a lansa o invitație la o întâlnire.

 

Evitați să vă gândiți că șeful a devenit cel mai bun prieten al dvs., doar pentru că vorbiți cu el la petrecerea de Crăciun. Nu este momentul nici să menționați că dulapul cu obiecte de birotică nu este la conform standardelor sau că vă deranjează cât le ia celor de la IT să vă repare computerul. Evitați complet subiectul politicii firmei, pentru a nu vă încolți singur.

 

Lărgirea orizonturilor

Nu stați doar cu aceiași oameni cu care ieșiți la prânz. Aceasta e o șansă de a cunoaște oameni noi din cadrul companiei și de a-i impresiona cu abilitățile dvs. sociale. Colegii vă observă în permanență, iar dacă aveți un comportament bun cu oamenii noi de la petrecere, aveți șanse mai mari să construiți relații noi în noul an.