Îngrijirea genților

Ați pățit vreodată să vărsați ceva sau să se păteze ceva în interiorul genții? Dacă răspunsul este categoric afirmativ, suntem gata să vă ajutăm. De la diagnosticarea îndepărtării unora din cele mai frecvente tipuri de pete de pe genți, până la cum să scăpați în sfârșit de acele pete, sfaturile Vanish pentru îndepărtarea petelor vă pot ajuta să vă salvați geanta.

Îngrijire

 

Fiecare avem propriile nevoi și articole pe care le luăm cu noi, dar cele care pot să se verse pot reprezenta o sursă de pete. Sticla aceea poate fi utilă pentru hidratare, dar oare se poate desface? Oare luciul de buze este bine închis? Oare poate curge ulei din salată? Se poate chiar să cadă o cană de cafea peste geanta deschisă (și să o păteze) sau, mai rău, să curgă sfeclă sau ulei dintr-o salată. Îngrijirea adecvată a genții înseamnă să nu apară multe din aceste pete. Deci, închideți geanta și puneți-o sub masă, dacă aveți un prieten mai neîndemânatic, și ambalați produsele care ar putea să se verse, într-o pungă sau un recipient, așa cum vom arăta mai jos.

 

Compartimente

 

Cerneala de la pixurile rupte, tușul de ochi vărsat sau condimentele de la o vizită la fast food pot duce mai târziu la pete pe geantă. Împachetarea sigură a obiectelor în geantă elimină posibilitatea unor asemenea incidente. Pixurile se pot ține într-un buzunar lateral, machiajul, într-o gentuță separată, și ați putea să nu păstrați tare mult timp acele condimente. O carcasă solidă pentru telefon, impermeabilă, poate fi de asemenea o idee bună.

 

 Măsuri în cazul în care se varsă lichide

 

Desigur, dacă geanta este realizată din materiale mai delicate, precum mătasea sau pielea, se recomandă un serviciu profesional de curățare, deoarece este soluția optimă în cazul unor astfel de pete. Apa va agrava petele, iar Vanish nu se folosește pe astfel de materiale. În schimb, pentru alte materiale, primul pas este curățarea imediată a petei, prin tamponare cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie (ați putea să folosiți șervețele, dacă aveți la dvs.). Absorbirea petei, prin îndepărtarea umezelii excesive și prevenirea măririi suprafeței acesteia, este esențială în procesul de îndepărtare a petei. Apoi, pre-tratați cu Vanish Gold Oxi Action Pudră, adăugând pe pată o soluție preparată potrivit instrucțiunilor de utilizare de pe etichetă și lăsați să acționeze maxim cinci minute. Apoi, îndepărtați soluția cu apă, urmând și respectând instrucțiunile de utilizare ale produsului.