Între așternuturi

Paturile pot fi un magnet pentru pete. De la un mic dejun în pat care a luat o turnură nefavorabilă, la acumularea de transpirație, curățarea așternuturilor și a cuverturilor poate reprezenta o provocare. Din fericire, Vanish este metoda optimă pentru a aborda petele, iar noi vă vom oferi și o strategie pentru a păstra curățenia.e

Schimbarea așternuturilor

 

Conform mai multor experți în curățenie, așternuturile de pat ar trebui schimbate săptămânal. Motivul este acela că, prin simpla utilizare, patul acumulează murdărie, transpirație și alte elemente neplăcute, la fiecare folosire. În timp, acest lucru este pur și simplu neigienic. Corpul uman lasă milioane de celule moarte zilnic, iar, din moment ce oamenii dorm în medie 7-8 ore, este normal ca patul să devină un loc în care se acumulează praful. Deși se întâmplă rar, așternuturile murdare au fost asociate mai multor boli, inclusiv unor probleme de piele. Faceți-vă un obicei din a spăla săptămânal așternuturile de pat, iar astfel veți preveni și acumularea petelor, existând deci numeroase beneficii care nu sunt exclusiv asociate sănătății. Mai jos se află niște instrucțiuni rapide pentru înmuierea lenjeriilor de pat:

 

Lenjeriile de pat necesită înmuiere, care se poate realiza cu Vanish Gold Oxi Action (pudră sau lichid). Vanish are sortimente specifice pentru rufe albe și colorate, deci folosiți produsul corect pentru culoarea țeseăturii respective.

Rufele albe pot fi înmuiate mult mai mult timp decât cele colorate, deci luați și acest aspect în considerare.

Umpleți chiuveta, un bol sau cada cu apă călduță, puneți rufele la înmuiat și adăugați o cupă de Vanish. Lăsați rufele la înmuiat maxim șase ore (în cazul celor albe).

La final, spălați rufele. Acum, petele ar trebui să fi dispărut!

După ce am discutat despre îndepărtarea petelor, vom aborda petele ce ar putea să vă afecteze așternuturile:

Pete de transpirație

Petele de transpirație sunt frecvente și foarte vizibile, în special pe așternuturile albe. Nu trebuie să curățați doar dacă vedeți o pată, desigur, dar dacă observați un inel gălbui pe perne sau cearșafuri, e vorba de pete de transpirație. Nu vă îngrijorați, înmuierea cu Vanish le va face curate, ca noi.

Petele de mâncare

Mic dejun la pat sau gustare nocturnă? Mâncarea e o sursă comună de pete pe cuverturi, variind de la suc, la ciocolată, ceai sau ouă. Aceasta este o problemă comună, ce poate fi evitată prin folosirea unei tăvi atunci când mâncați în pat sau consumul de alimente cu un potențial mai redus de a cauza pete, precum popcornul!

 

În general, cu cât există mai multe activități practicate în pat, cu atât acesta va deveni mai murdar. Recomandăm limitarea timpului petrecut în pat și menținerea curățeniei prin spălat săptămânal (și curățare lunară cu aspiratorul!). Păstrați-vă așternuturile curate cu Vanish.