Îndepărtarea petelor de cafea cu lapte

Latte

 

Un mix delicios de espresso și lapte poate fi un început perfect de zi. Datorită conținutului bogat de lapte, acest tip de pată poate fi relativ ușor de curățat dacă aveți posibilitatea să o curățați foarte repede.

 

Cappuccino

 

Cappuccino este bine-cunoscut datorită spumei sub care, chiar dacă ascunde mare parte din lichid, poate lăsa urme, mai ales dacă este presărată cu ciocolată. Țineți minte că, pentru toate petele de cafea, este important să nu frecați zona afectată, pentru că astfel petele vor deveni mult mai dificil de curățat.

 

Macchiato

 

Acest tip de cafea conține, în principal, espresso și foarte puțin lapte. Combinația face ca petele să fie puțin mai dificil de îndepărtat și să aibă o culoare mai închisă, însă dacă vei folosi Vanish Gold Oxi Action nu trebuie să îți faci griji.

 

Mocha

 

Acest deliciu pe bază de ciocolată conține espresso, lapte și, de obicei, o pudră sau sirop de cacao. Pudra de cacao conține uleiuri, din cauza cărora petele de cafea mocha sunt greu de curățat, așa că este important să înmuiați pata sau să o pre-tratați, înainte de spălare. Cea mai eficientă metodă de îndepărtare a oricărei pete de ulei sau de grăsime este o soluție de îndepărtare a petelor pe bază de gel, prin urmare Vanish Oxi Action Gel ar putea fi cea mai bună soluție.

 

Espresso

 

Din cauza conținutului foarte ridicat de particule de cafea, petele de espresso pot fi unele dintre cele mai dificile. În ciuda dimensiunii mici, aceste pete sunt foarte rezistente, prin urmare tamponați imediat pata, îndepărtând în cel mai scurt timp posibil excesul de lichid vărsat. Pre-tratarea este esențială.

 

Cum se curăță petele de cafea

 

Pentru a curăța o pată de cafea de pe haine, înmuiați imediat articolul de îmbrăcăminte în apă rece. Odată ce acesta este înmuiat foarte bine, frecați cu Vanish Gold Oxi Action zona afectată, dar nu lăsați soluția să acționeze mai mult de cinci minute. În final, spălați articolul cu apă rece și detergent, pentru a îndepărta orice urme, oricât de ușoare, care ar fi putut rămâne. După uscare, nu va mai exista nicio urmă de pată!