Îndepărtarea petelor de cafea de pe haine albe

Cum indepartati petele de cafea de pe hainele albe

Nu poate fi ceva mai neplacut decat o pata de cafea pe bluza dumnevoastra alba, insa poate fi mult mai simplu decat credeati. Cu cat interveniti mai repede asupra petei cu atat mai bine. O pata uscata de cafea poate necesita un timp mai indelungat pentru inmuiere. Cititi recomandarile noastre pentru indepartarea petelor proaspete de cafea de pe rufele albe:

 

Pudra Vanish Gold White Oxi Action pentru rufele albe:

Instructiuni:

Pasul 1: Luati o masura (60g) de pudra Vanish Gold Oxi Action pentru haine albe

Pasul 2: Turnati-o direct in cuva masinii de spalat impreuna cu rufele sau in sertarul pentru detergent

Pasul 3: Spalati ca de obicei

Important: Urmati si respectati intotdeauna instructiunile de folosire de pe ambalajele produselor Vanish, precum si instructiunile de spalare de pe etichetele tesaturilor. Nu folositi pe materiale precum lana, matase sau piele. Nu utilizati pe suprafețe finisate precum lemn, metal etc.

 

Cum indepartati petele proaspete de cafea de pe hainele albe?

  1. Incercati sa indepartati pata cat de repede posibil cu apa rece. Lasati sa curga pe partea opusa petei pana ce apa iese curata pe partea cealalta.
  2. Daca pata este inca prezenta, amestecati un sfert de masura de pudra cu trei sferturi apa calda si amestecati pana obtineti o pasta omogena si frecati usor cu suprafata inferioara a masurii de dozare. Lasati pasta sa actioneze pe pata timp de 5-10 minute si spalati ca de obicei.

Toate sfaturile sugerate pot fi, de asemenea, aplicate pe lenjerie de pat și prosoape.

Cum indepartati petele rezistente de cafea?

Pentru petele proaspete, putina apa rece este tot ce aveti nevoie. In orice caz, pentru a indeparta corect o pata veche de cafea, inmuierea este esentiala si per total, acest procedeu poate fi mai dificil decat cel aplicat pe o pata proaspata. Pudra Vanish Gold Oxi Action poate fi folosita pentru indepartarea eficienta a petei.

  1. Actionati asupra petei asa cum sunteti indrumati mai sus.
  2. Inainte de a pune articolul de imbracaminte patat in masina de spalat rufe, inmuiati pentru 5 minute folosind pudra Vanish Gold Oxi Action pentru rufe albe albe.

Evitati sa calcati sau sa uscati camasa in uscatorul de haine daca pata persista. Caldura poate va face pata sa devina permanenta. Tineti hainele la lumina pentru a va asigura ca nu au ramas pete de cafea si daca raman, repetati pasii de mai sus.

Aveti nevoie de un imbold dimineata? Nu este usor sa evitam patarea hainelor cu cafea. Va oferim cele mai bune sfaturi pentru indepartarea petelor de cafea, astfel incat, daca va fi nevoie, sa stiti cum sa actionati.

 

Cititi despre diferite tipuri de cafea si cum pot pata hainele.

 

Cum indepartati petele de cafea de pe articolele de imbracaminte

Incident in sala de conferinte? Aflati care este cel mai bun mod de a va asigura ca indepartarea petelor este cat mai simpla posibil.

Sfatul principal: nu lasati pata sa se usuce. Pastrati pata umeda pana ajungeti acasa. Folositi pudra Vanish Gold Oxi Action. Inainte, pre-tratati pata.

Pasul 1: Umpleti un sfert de masura cu pudra Vanish Gold Oxi Action si adaugati trei sferturi de masura de apa calda (maxim 40° C), amestecati bine si aplicati pe pata.

Pasul 2: Frecati amestecul folosind suprafata inferioara a masurii de dozare, creata special pentru a ajuta pudra Vanish sa intre in pata.

Pasul 3: Lasati pasta sa actioneze pe pata pentru maxim 10 minute, o sa vedeti ca deja incepe sa dispara.

Pasul 4: Apoi, puneti hainele in masina de spalat rufe. Luati o masura de pudra Vanish Gold Oxi Action si adaugati-o in cuva masinii de spalat.

Pasul 5: Apoi spalati ca de obicei. Vanish va actiona rapid pe pata.

Acum ca ati curatat totul, va puteti intoarce la treaba.