Cum se scot petele de ciocolată de pe haine albe

 Alexandra, o mamica tanara, ne-a scris: 

"Vreau sa va povestesc o intamplare amuzanta. Era ziua copilului meu cel mic, tocmai ii cantaseram La Multi Ani, si-a desfacut cadoul, apoi a plecat sa se joace cu fratele lui si ceilalti copii. La un moment dat, a venit din senin si m-a imbratisat, spunandu-mi <<Esti cea mai supermama din lume, acum toata lumea o sa stie ca esti mama mea>>. Mi-a crescut inima cand am auzit, dar nu stiam de ce rad ceilalti invitati. Cand ma uit in oglinda: imi lasase doua urme de palme de ciocolata pe camasa alba. Ca sa se cunoasca cine-i mama lui! Radem, glumim, acum ce fac cu camasa, ca sa fie din nou alba?"

 

 

 

 

Sfatul nostru pentru Alexandra: 

Ne bucuram ca ai o amintire atat de simpatica, nu trebuie sa-ti faci nicio grija in privinta petelor. Hai sa o luam pas cu pas sa vezi cum poti sa scapi de petele de ciocolata: 

  1. Daca pata e proaspata, lasa ciocolata sa se intareasca pentru a o putea inlatura apoi, pe cat posibil, cu o lingura sau cu un cutit neascutit.
  2. Daca pata e mai veche, asigura-te ca ai inlaturat cat se poate din ea si apoi poti incepe procesul de pre-spalare.
  3. Cu ce solutie poti indeparta petele de ciocolata de pe hainele albe? Intotdeauna cu Vanish Gold White Oxi Action Pudra.

 

PRE-TRATARE:
1. Amestecati ¼ masura de pudra cu 3/4 masura de apa calduta si amestecati cu o lingurita pana obtineti un amestec omogen. 
2. Aplicati amestecul pe pata. 
3. Folosind suprafata inferioara a masurii de dozare, frecati pata timp de 30 de secunde (dar nu mai mult de 5 minute).
4. Spalati normal sau clatiti foarte bine. 


INMUIERE:
1. Adaugati o masura la 4L de apa calduta (aproximativ 40 de grade). Camasa alba poate sta la imnuiat pana la maxim 6 ore.
2. Pentru cele mai bune rezultate, frecati inainte de clatire. 
3. Dupa inmuiere, spalati normal sau clatiti foarte bine. 

SPALARE:
Adaugati 1 masura (pentru pete dificile si uscate) / ½ de masura (pentru pete normale) impreuna cu detergentul in sertarul masinii de spalat. Spalati normal. 

Important: Urmati si respectati intodeauna instructiunile de folosire de pe ambalajele produselor Vanish, precum si instructiunile de spalare de pe etichetele tesaturilor. Nu folositi pe lana, matase sau piele. Nu utilizati pe suprafete precum lemn, metal etc.