Cum se scot petele vechi de grăsime de pe haine

Cum eliminati petele de grasime si ulei de pe articolele de imbracaminte

Adesea vazute ca placeri nevinovate, mancarurile care contin grasime si ulei pot fi un cosmar daca ajung pe hainele dumneavoastra favorite. Grasimea si uleiul sunt printre cele mai dificile pete de indepartat, insa nu se aplica pentru Vanish.

Aflati cum Vanish Gold Oxi Action Lichid va poate ajuta sa scapati de petele de grasime si ulei de pe articolele de imbracaminte.

Pasul 1: Aplicati 2ml de Vanish direct pe pata astfel incat sa o acoperiti complet.

Pasul 2: Frecati pata folosind partea inferioara a capacului dozator astfel incat Vanish lichid sa patrunda mai bine in interiorul petei. Frecati pata atat cat este necesar, dar nu mai mult de 10 minute.

Pasul 3: Adaugati 100ml de Vanish lichid in interiorul masinii de spalat alaturi de rufe sau adaugati in compartimentul pentru detergent, alaturi de detergent.

Pasul 4: Spalati normal

Important: Urmati si respectati intodeauna instructiunile de utilizare de pe ambalajele produselor Vanish, precum si instructiunile de spalare de pe etichetele tesaturilor. Nu folositi pe lana, matase sau piele. Nu utilizati pe suprafețe precum lemn, metal etc.

Vanish actioneaza rapid pe pata. Si pata dispare!

 

Vedeti mai multe informatii pe pagina noastra de solutii de indepartat pete despre cum puteti elimina petele de ulei de gatit de pe articolele de imbracaminte.

 

Cum preveniti petele de grasime si ulei

Petele de grasime si ulei sunt greu de evitat, mai ales daca sunteti un bucatar pasionat, sau daca lucrați într-o bucătărie cu o friteuza adanca.

Ce puteti face totusi este sa reduceti asprimea petei actionand rapid si eliminand uleiul de gatit in exces din zona petei:

  • Cand tamponati pata, actionati din exterior spre interior. Actionati mereu spre interiorul petei si nu din centru spre exterior, altfel pata se va extinde mai mult.
  • Folosind Vanish si urmand sfaturile noastre aveti cele mai bune sanse sa inlaturati petele de ulei de gatit si sa salvati hainele preferate.

Pentru mai multe informatii despre petele de ulei, vedeti ghidul nostru util.

 

Alte tipuri de pete de grasime si ulei – uleiul de motor

Lucrati intr-un garaj? Ati lucrat la masina sau la bicicleta dumenavoastra?

Uleiul de motor si uleiul de gatit sunt pete dificil de indepartat din haine, dar va ingrijorati, cu Vanish puteti elimina petele cu usurinta.

Consultați pagina Vanish Stain Solver pentru a scăpa de: